Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.
Houten vloeren van Woonboederij Maja

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloeren Kampen

Ben je op zoek naar een houten vloer in Kampen? Bij Woonboerderij Maja vind je een groot aanbod aan A-kwaliteit houten vloeren. Wij bewerken de vloeren in onze eigen werkplaats. Zo stel je samen met ons jouw eigen droomvloer samen! 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ter inspiratie onze vloeren alvast online.

De vloeren van Maja

Woonboerderij Maja heeft een groot assortiment aan houten vloeren, pvc vloeren en laminaatvloeren. In onze woonboerderij aan de rand van Drachten liggen diverse vloeren. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Bij Woonboerderij Maja kun je terecht voor persoonlijk advies. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over vloeren. Is de vloer geschikt voor vloerverwarming en wat doen verschillende bewerkingen met de houten vloer? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Ook voor stijladvies ben je bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres.

Je kunt kiezen uit vele bewerkingsmogelijkheden, zoals roken, schrapen, of borstelen. Daarna zetten wij de vloer voor je in de gewenste olie of lak. Omdat de vloer op zoveel verschillende manieren bewerkt kan worden, kunnen wij altijd jouw droomvloer maken.

Jouw vloer (laten) leggen

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. De mannen van Maja zijn echte experts met jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in uw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij je langs in Kampen om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor jouw houten vloer in Kampen.