Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloeren Joure

Ben je op zoek naar een fantastische houten vloer voor jouw woning te Joure? Woonboerderij Maja is al 25 jaar gespecialiseerd op het gebied van houten vloeren.

De vloeren zijn van Nederlandse kwaliteit en worden bij Maja in eigen beheer bewerkt en op kleur gebracht.

Keuze houten vloer is sfeerbepalend

Er is enorm veel keus op het gebied van houten vloeren. Elke vloer ademt een eigen sfeer.

Lamel plank

De lamelplank is tegenwoordig het meest gekozen product. Dit wordt ook wel duo plank of twin plank genoemd. De plank is opgebouwd in meerdere lagen. De toplaag varieert bij ons van 3 t/m 6 mm.

Eiken houten vloer

De eiken houten vloer is de meest gewilde houtsoort in Nederland. In Joure liggen al verschillende eiken lamel houten vloeren van Maja. Een eiken houten vloer kan bewerkt worden. Je kunt kiezen uit verschillende sorteringen. In Joure hebben wij de BC sortering veel gelegd in de woningen. Dit is een levendige, rustieke houten vloer.

Parketvloer Maja

Bewerking van het hout
Het hout roken, borstelen, trommelen we. Daarna zetten we de vloerdelen in jouw gewenste kleurolie met een harde coatinglaag op de top. Wij zorgen ervoor dat jouw houten vloer in Joure nagenoeg onderhoudsvrij is!

Impressie van de vloeren in onze showroom

Onze vakkundige parketteurs kennen dankzij de jarenlange ervaring in ons familiebedrijf de fijne kneepjes van het vak. Wij beschikken over een royale en knus ingerichte showroom, ingericht in een oude boerderij waar je vele vloeren kan bekijken in een harmonieuze en warme sfeer. We helpen je graag met het juiste advies over onze hoogwaardige houten vloeren.

Benieuwd naar wat anderen over ons zeggen? Lees de ervaringen!

houten vloeren icm vloerverwarming

Plaatsen van de vloer door ervaren parketteurs

Alle houten vloeren worden met veel aandacht en vakmanschap gelegd in jouw woning te Joure of elders. Wij vinden het erg belangrijk dat een vloer mooi geplaatst wordt. De houten parketvloer komt dan veel beter tot zijn recht en straalt klasse uit. Onze ervaren parkateurs hebben dan ook een prachtig vak. Ze leveren wat moois af en je kunt weer extra genieten van jouw vernieuwde (woon)kamer.

Wij geven jou altijd persoonlijk advies en er komt een werkvoorbereider bij jouw thuis om de situatie te bekijken. Geen één situatie is gelijk en wij doen dit graag goed.

Maja: ook voor de doe-het-zelver

De rijafstand tussen Joure en Drachten is 29 kilometer. Je kunt dus binnen een half uur bij ons zijn en al onze mooie houten vloeren bekijken in de winkel. Ook de Doe-het-zelver komt veel bij Maja. Wij leveren namelijk al onze vloeren gratis af in Joure en omstreken, een topservice van Maja. En uiteraard leveren wij de hoogwaardige, kwalitatieve houten vloerplanken tegen een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen, en wat de kosten zijn voor een houten vloer in jouw woonsituatie en met jouw wensen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder