Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Houten vloeren Haren

Ben je op zoek naar een bijzondere houten vloer voor jouw woning te Haren?  Bekijk dan eens ons aanbod houten vloeren of kom langs in onze woonboerderij in Drachten, 40 autominuten vanaf Haren. Houten vloeren is onze passie en onze specialiteit. We maken de vloer speciaal voor je: we bewerken de planken, leveren ze in maat bij jou thuis en ook leggen we de vloer vervolgens naadloos in jouw woonkamer en/of elders. Kortom: je krijgt een gepersonaliseerde vloer.

In Drachten beschikken over een royale en knus ingerichte showroom, ingericht in een oude boerderij waar je ontzettend veel houten vloeren kunt bekijken in een harmonieuze en warme sfeer. Bij het kopen van een nieuwe vloer ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. We geven je daarom altijd deskundig en eerlijk advies.

Houten vloer Haren
Houten vloer leggen Haren

Eiken meest gewilde houtsoort

Tegenwoordig is er enorm veel keus op het gebied van houten vloeren. De eiken houten vloer is de meest gewilde houtsoort in Nederland. In Haren hebben wij hier verschillende van gelegd. Een eiken houten vloer kan bewerkt worden. Je kunt kiezen daarbij kiezen uit verschillende sorteringen. In Haren hebben wij de A sortering vele malen gelegd evenals de BC sortering.

Het hout kan gerookt, geborsteld, getrommeld en bijvoorbeeld geschraapt worden. Vervolgens worden de vloerdelen in de gewenste kleurolie gezet met een harde coatinglaag op de top. En dat doen we allemaal voor je in onze eigen werkplaats.

Oog voor details

Alle houten vloeren worden met veel aandacht en vakmanschap gelegd. Elke vloer heeft zijn eigen sfeer en straalt karakter uit. Neem de details in de foto hiernaast. De parketvloer in deze woning te Haren, heeft een stijlvolle opstaande witte plint langs de muur. Daarnaast is het hout strak bij de glazen wanden afgewerkt.

Wij vinden het erg belangrijk dat een vloer mooi geplaatst wordt. De houten parketvloer komt dan veel beter tot zijn recht en straalt klasse uit.

Persoonlijk en deskundig advies

Bekijk online alvast ons aanbod eikenhouten vloeren. Plan een bezoek aan onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies en kies voor de mooiste houten vloer. je vind onze familiezaak in Drachten. Vanaf Haren is dit minder dan 40 minuten autorijden. Bij aankomst is de koffie zo klaar.

Houten vloer Haren detail

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder