fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloeren Haren

Een gepersonaliseerde vloer in Haren

Bent u op zoek naar een bijzondere houten vloer voor uw woning te Haren?  Bekijk dan eens ons aanbod houten vloeren of kom langs in onze woonboerderij in Drachten, 40 autominuten vanaf Haren. Houten vloeren is onze passie en onze specialiteit. We maken de vloer speciaal voor u: we bewerken de planken, leveren ze in maat bij u thuis en ook leggen we de vloer vervolgens naadloos in uw woonkamer en/of elders. Kortom: u krijgt een gepersonaliseerde vloer.

In Drachten beschikken over een royale en knus ingerichte showroom, ingericht in een oude boerderij waar u ontzettend veel houten vloeren kunt bekijken in een harmonieuze en warme sfeer. Bij het kopen van een nieuwe vloer gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. We geven u daarom altijd deskundig en eerlijk advies.

Eiken meest gewilde houtsoort

Werkplaats(3)Tegenwoordig is er enorm veel keus op het gebied van houten vloeren. De eiken houten vloer is de meest gewilde houtsoort in Nederland. In Haren hebben wij hier verschillende van gelegd. Een eiken houten vloer kan bewerkt worden. U kunt kiezen daarbij kiezen uit verschillende sorteringen. In Haren hebben wij de A sortering vele malen gelegd evenals de BC sortering.

Het hout kan gerookt, geborsteld, getrommeld en bijvoorbeeld geschraapt worden. Vervolgens worden de vloerdelen in de gewenste kleurolie gezet met een harde coatinglaag op de top. En dat doen we allemaal voor u in onze eigen werkplaats.

Oog voor details

Alle houten vloeren worden met veel aandacht en vakmanschap gelegd. Elke vloer heeft zijn eigen sfeer en straalt Familie Huizinga te Haren(4)karakter uit. Neem de details in de foto hiernaast. De parketvloer in deze woning te Haren, heeft een stijlvolle opstaande witte plint langs de muur. Daarnaast is het hout strak bij de glazen wanden afgewerkt.

Wij vinden het erg belangrijk dat een vloer mooi geplaatst wordt. De houten parketvloer komt dan veel beter tot zijn recht en straalt klasse uit.

Persoonlijk en deskundig advies

Bekijk online alvast ons aanbod eiken houten vloeren. Plan een bezoek aan onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies en kies voor de mooiste houten vloer. U vindt onze familiezaak in Drachten. Vanaf Haren is dit minder dan 40 minuten autorijden. Bij aankomst staat er een kopje koffie voor u klaar.

Trends & inspiratie
Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?
 Bel nu! Offerte