fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3
Houten vloeren van Woonboerderij Maja

Houten vloeren Giethoorn

Welkom bij Woonboerderij Maja

Houten vloer Giethoorn

Ben je op zoek naar een houten vloer in Giethoorn? Je vind uw droomvloer bij Woonboerderij Maja. Wij hebben een ruim aanbod aan prachtige houten vloeren. 

Wij werken met A-kwaliteit hout en bewerken de vloerdelen in onze eigen werkplaats. Daardoor kun je kiezen uit vele bewerkingsmogelijkheden. Zo kun je jouw droomvloer naar wens samenstellen! 

Wil je onze vloeren alvast online bekijken?

Bekijk Maja’s houten vloeren

De vloeren van Woonboerderij Maja

Wij hebben een groot assortiment aan houten vloeren, pvc vloeren en laminaatvloeren. Verschillende vloeren liggen in de winkel om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden.

Je kunt kiezen uit vele bewerkingsmogelijkheden, zoals roken, schrapen, of borstelen. Daarna zetten wij de vloer voor je in de gewenste olie of lak. Omdat de vloer op zoveel verschillende manieren bewerkt kan worden, kunnen wij altijd jouw droomvloer maken.

Jouw vloer (laten) leggen

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. De mannen van Maja zijn echte experts met jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij je langs in Giethoorn om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Persoonlijk advies

Bij Woonboerderij Maja kun je terecht voor persoonlijk advies. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over vloeren. Is de vloer geschikt voor vloerverwarming en wat doen verschillende bewerkingen met de houten vloer? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Ook voor stijladvies ben je bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor jouw houten vloer in Giethoorn.

Vraag een offerte aan
Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte