fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloeren Drenthe

Houten vloer Drenthe

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe houten vloer in uw woning in Drenthe? Komt u dan langs bij de vloerenspeciaalzaak Woonboerderij Maja. Woonboerderij Maja is al meer dan 26 jaar gespecialiseerd op het gebied van houten vloeren.

Wij leggen massieve– en eikenhoutenvloeren en lamelvloeren. Daarnaast ook de mooiste collecties pvc vloeren. Maja’s vloeren zijn geschikt in ieder vertrek. In onze showroom kunt u de vloeren zelf ervaren. We helpen u graag met een goed advies voor een vloer in Drenthe.

houten vloer Drenthe

Vele variaties met eiken houten vloer

Er is enorm veel keus op het gebied van houten vloeren. De eiken houten vloer is de meest gewilde houtsoort om op uw vloer in Drenthe te leggen. Met eikenhout kunnen wij alle kanten op. U kunt het laten roken, borstelen, verouderen etc. Vervolgens worden de vloerdelen in de gewenste kleurolie gezet.

Links ziet u een afbeelding van een eiken houten lamelvloer in een transparante olie. Het is een houten lamelvloer van 22 cm breed. U kunt kiezen in verschillende breedtes en verschillende diktes. Deze vloer is geplaatst in de Drenthe.

Houten vloer drenthe laten leggen

Vakmanschap houten vloeren leggen in Assen

De parketteurs van Maja hebben al jarenlange ervaring met het leggen van vloeren. Alle houten vloeren worden met veel aandacht en vakmanschap gelegd in uw woning in Drenthe of elders. Elke houten vloer heeft zijn eigen sfeer en straalt karakter uit.

Maja’s parketteurs leveren vakwerk met oog voor detail en leggen daardoor de mooiste vloeren. Zie de details op de foto hiernaast, het lijkt net of de keuken op de vloer is geplaatst. Het is erg belangrijk dat een vloer mooi geplaatst wordt. De houten vloer komt dan veel beter tot zijn recht en straalt klasse uit. De parketteurs hebben dan ook een prachtig vak. Ze leveren wat moois af en maken de klanten blij.

Diverse kleuren | Houten Vloer Drenthe | Woonboerderij Maja

Kom langs voor een goed advies en kies voor de mooiste houten vloer!

U vindt onze familiezaak in Drachten. Vanuit Drenthe bent u zomaar bij Maja, vanaf Assen bent u er al binnen 40 autominuten. De koffie is zo voor u klaar. Ook staan wij u graag te woord om u alles te vertellen over hout, hout op vloerverwarming, en nog veel meer!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte