Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Houten vloeren Drenthe

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe houten vloer in uw woning in Drenthe? Kom dan langs bij de vloerenspeciaalzaak Woonboerderij Maja. Woonboerderij Maja is al meer dan 26 jaar gespecialiseerd op het gebied van houten vloeren.

Wij leggen massieve– en eikenhouten vloeren en lamelvloeren. Daarnaast ook de mooiste collecties pvc vloeren. Maja’s vloeren zijn geschikt in ieder vertrek. In onze showroom kun je de vloeren zelf ervaren. We helpen je graag met een goed advies voor een vloer in Drenthe.

Houten vloer Friesland
houten vloer Drenthe

Vele variaties met eiken houten vloer

Er is enorm veel keus op het gebied van houten vloeren. De eikenhouten vloer is de meest gewilde houtsoort om op uw vloer in Drenthe te leggen. Met eikenhout kunnen wij alle kanten op. Je kunt het laten roken, borstelen, verouderen etc. Vervolgens worden de vloerdelen in de gewenste kleurolie gezet.

Links zie je een afbeelding van een eiken houten lamelvloer in een transparante olie. Het is een houten lamelvloer van 22 cm breed. Je kunt kiezen in verschillende breedtes en verschillende diktes. Deze vloer is geplaatst in de Drenthe.

Vakmanschap houten vloeren leggen in Assen

De parketteurs van Maja hebben al jarenlange ervaring met het leggen van vloeren. Alle houten vloeren worden met veel aandacht en vakmanschap gelegd in jouw woning in Drenthe of elders. Elke houten vloer heeft zijn eigen sfeer en straalt karakter uit.

Maja’s parketteurs leveren vakwerk met oog voor detail en leggen daardoor de mooiste vloeren. Zie de details op de foto hiernaast, het lijkt net of de keuken op de vloer is geplaatst. Het is erg belangrijk dat een vloer mooi geplaatst wordt. De houten vloer komt dan veel beter tot zijn recht en straalt klasse uit. De parketteurs hebben dan ook een prachtig vak. Ze leveren wat moois af en maken de klanten blij.

Houten vloer drenthe laten leggen

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Kom langs voor een goed advies en kies voor de mooiste houten vloer!

Je vindt onze familiezaak in Drachten. Vanuit Drenthe ben je zomaar bij Maja, vanaf Assen ben je er al binnen 40 autominuten. De koffie is zo voor je klaar. Ook staan wij je graag te woord om jou alles te vertellen over hout, hout op vloerverwarming, en nog veel meer!

Wilt u weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder