Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Houten vloeren Drachten

Zijn er verhuisplannen of verbouwplannen die de aanleiding zijn om te kijken naar een nieuwe vloer? Ben je op zoek naar een speciale vloer, een veelzijdige vloer en een vloer die duurzaam is? Dan is de keuze voor een houten vloer in jouw woning in Drachten een zeer geschikte keuze.

In onze ruim opgezette showroom in Drachten bieden wij een ruim en veelzijdig assortiment houten vloeren. Voor iedere sfeer en smaak is een houten vloer verkrijgbaar. Wat je stijl of smaak ook is, jouw droomvloer vind je bij Woonboerderij Maja.

houten vloeren drachten visgraat vloer
houten vloer op vloerverwarming

Houten vloer in jouw nieuwbouwwoning?

Als je voor een nieuwbouw project staat komt er heel veel op je af. Er zijn veel keuzes te maken en er moet over veel worden nagedacht. Zo ook wat voor vloer je graag wilt. Het grootste deel van nieuwbouwwoningen heeft vloerverwarming als hoofdverwarming. Maar kan er dan wel een houten vloer in jouw nieuwbouwwoning? Ja! Dat kan.

Een houten vloer in combinatie met vloerverwarming is juist een hele duurzame en veel voorkomende combinatie. Mits er gekozen wordt voor een juist opgebouwde plank. Ook de legwijze en het opstookprotocol speelt een grote rol, maar team Maja ontzorgt jou graag in dit proces. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houten vloeren en het leggen van houten vloeren in zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen, is het proces bij ons in vertrouwde handen.

Woonboerderij Maja is gekwalificeerd leverancier voor parket op vloerverwarming, parket op vloerkoeling en parket met warmtepomp.

Voor welke type vloer ga je?

Als je de keuze voor een houten vloer bij jou in Drachten hebt gemaakt is er nog een keuze te maken in de verschillende patronen. Ieder patroon heeft weer zijn eigen charme en uitstraling. Ga je voor een strak industrieel interieur, dan is een mooie rechte plank in een lichte kleur een goede keus. Ga je voor een wat nostalgischere uitstraling, dan past wellicht een houten kasteelvloer meer bij je. Een visgraatpatroon kan zowel een trendy als een traditionele uitstraling creëren.

type vloer woonstijl industrieel
legservice maja vloeren

Laat je houten vloer in Drachten leggen

Als je een mooie houten vloer hebt gekozen voor jouw woning in Drachten moet de vloer nog worden gelegd. Maak gebruik van de legservice van Maja en je hoeft nergens naar om te kijken. Team Maja legt al jaar en dag houten vloeren in Drachten en omgeving en ontzorgt je graag. Lekker makkelijk, onze Woonboerderij is namelijk gevestigd in Drachten. Je rijdt dus zo even bij ons langs om te overleggen, te plannen of om nog meer mooie spullen op te halen.

Door de jarenlange ervaring van onze jongens is geen klus te gek en is er oog voor detail. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een houten vloer in jouw woning in Drachten? Kom gerust langs in onze showroom in Drachten om de diversiteit in mogelijkheden te bespreken.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloer in Drachten? Kom naar Woonboerderij Maja

Je keuze voor een houten vloer in Drachten begint bij Woonboerderij Maja. Hier vind je houten vloeren die een prachtige basis vormen in jouw interieur. Welk legpatroon en houtkleur zie je graag terug in je woning? Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden en voel je bovendien welkom in onze showroom waar de houten vloeren in het echt kan zien. Met onze showroom in Drachten zitten wij om de hoek!

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder