fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
71 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

Houten vloeren Drachten

Woonboerderij Maja in Drachten is al jaren de nummer 1 specialist van Drachten en omstreken in houten vloeren. Onze houten vloeren zijn uitsluitend gemaakt en gefabriceerd volgens de hoogste normen en eisen die gesteld mogen worden aan houten vloeren. Het segment is opgedeeld in enkele categorieën houten vloeren, zo kun je bij ons ook terecht voor goedkope houten vloeren.

Houten vloeren DrachtenDaarentegen kunnen wij ook de allerhoogste kwaliteit leveren of vloeren waarvan het lijkt alsof ze jaren in een oud kasteel hebben gelegen. Verouderde houten vloeren zijn op dit moment erg populair en vinden dan ook gretig aftrek in Woonboerderij Maja in Drachten.

De beste houten vloer komt natuurlijk uit Drachten

Er is veel keuze op het gebied van houten vloeren, maar om de beste houten vloeren te vinden zul je toch echt naar houten vloeren specialist in Drachten moeten komen. Bij Woonboerderij Maja vind je een ruime keuze aan diverse vloeren. Zo hebben wij eiken vloeren, laminaat vloeren maar ook pvc vloeren.

Bij een nieuwe woning in Drachten of een nieuwe woninginrichting hoort natuurlijk een houten vloer!

Als je een nieuwe woning heeft gekocht is de kans groot dat je jouw woning opnieuw gaat inrichten. Dit is het moment om je eens te gaan oriënteren voor een mooie houten vloer. Geen woning is gelijk, geen huiskamer hetzelfde, maar de beste houten vloeren komt uit Drachten! Wij hebben schitterende houten vloeren voor scherpe prijzen.

Aandacht en vakmanschap voor Maja’s houten vloeren

Alle vloeren worden met veel aandacht en vakmanschap bewerkt en in elkaar gezet. Geen enkel stuk houten vloer zal dan ook gelijk zijn. Dat is het mooie van houten vloeren, het is altijd onvoorspelbaar en ziet er natuurlijk uit. Tevens hebben houten vloeren de beste eigenschappen op het gebied van geluids- en warmte-isolatie.

Wij van Woonboerderij Maja zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en trends op het gebied van houten vloeren. Kom eens langs in onze winkel in Drachten en ervaar zelf onze prachtige houten vloeren. Wij leveren al onze houten vloeren gratis in Drachten en omstreken.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw woning? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Samen met jou bekijken we dan wat de mogelijkheden zijn in jouw woning.

Offerte aanvragen
Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte