Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Houten vloeren Den Haag

De zoektocht naar een nieuwe houten vloer voor in je huis in Den Haag kan je veel voorpret en inzichten opleveren. Heerlijk struinen door het aanbod en de trends terwijl je erachter komt wat bij jou in de smaak valt. De mogelijkheden lijken oneindig, dus je kan er tijdens je zoektocht ook in verzand raken. Om je op weg te helpen, staan onze specialisten klaar met prachtige vloeren en met vakkundig advies.

houten vloeren den haag visgraat
vloerverwarming nieuwe vloer visgraat nieuwbouw

Vloerverwarming in combinatie met je nieuwe vloer

Wil je je woning verduurzamen of betrek je een nieuwbouwwoning waar vloerverwarming in ligt? Het laatste dat je wilt is dat je houten vloer in Den Haag reageert op de temperatuurverschillen die door de vloerverwarming worden veroorzaakt. Het is ontzettend zonde als je een prachtige vloer hebt uitgekozen voor in het interieur en dat je vervolgens ontdekt dat de planken gaan kromtrekken. Wees dit probleem voor en laat je informeren over de mogelijkheden om de houten vloer te combineren met vloerverwarming. In ons assortiment vind je diverse houten vloeren die hier uitermate geschikt voor zijn en die onze parketteurs graag bij jou thuis komen leggen.

Uitgebreid kleurenpalet

De nieuwe houten vloer die je in je woning in Den Haag wilt terugzien, kies je op basis van een aantal factoren. In de eerste plaats is de keuze voor de kleur erg bepalend voor de uitstraling van het interieur en de sfeer die je wilt creëren. Wil je een diepe donkere houten vloer die van de ruimte een warm en knus geheel maakt? Of gaat je voorkeur uit naar een lichte of zelfs witte houten vloer die voor een frisse wind in het interieur zorgt?

De kleur en uitstraling van de houten vloer worden mede bepaald door diverse bewerkingen die onze specialisten in de werkplaats uitvoeren. Door het materiaal te roken, trommelen of te schrapen kunnen we de natuurlijke uitstraling versterken en naar een hoger niveau brengen. Het authentieke karakter van de houten vloer die in Den Haag komt te liggen, komt nog beter tot zijn recht.

uitgebreid kleurenpalet grijze houten vloer
houten vloer patronen stijlen walvisgraat

Diverse patronen en stijlen

Is de keuze voor de kleur van de houten vloer gemaakt, dan volgt de keuze voor het legpatroon. Want ook daar zijn tal van mogelijkheden waarmee je de uitstraling van de ruimte kunt bepalen. Het patroon heeft invloed op de optische grootte van de ruimte en kan zorgen voor een rustige, luxe of juist speelse sfeer.

Je vindt in ons aanbod allerlei prachtige houten vloeren die in diverse patronen gelegd kunnen worden. Een recht gelegde kasteelvloer is erg fraai omdat het patroon echt iets doet voor de lengte van de kamer. Je kunt ook gaan voor een Hongaarse punt of een eikenhouten visgraatvloer die met een zigzaggend patroon zorgen voor een sfeervolle en speelse inrichting.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloer in Den Haag van Woonboerderij Maja

Ben je op zoek naar een houten vloer voor in Den Haag, maar weet je niet hoe of waar je je zoektocht moet beginnen? Niks aan de hand. Onze specialisten maken je graag wegwijs in de opties voor een houten vloer. Je krijgt persoonlijk advies zodat je weet waar je rekening mee moet houden en waar je uit kunt kiezen. Kom eens langs in onze showroom of neem telefonisch contact met ons op om je volledig te laten informeren.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder