fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

Houten vloeren Bergum

Groot assortiment houten vloeren nabij Bergum

Houten vloeren zijn duurzaam, milieuvriendelijk, natuurlijk, praktisch en stralen warmt uit. Het geeft jouw woning karakter. Woonboerderij Maja heeft zich gespecialiseerd op het vloerengebied. Houten vloeren is ons specialisme en staan graag voor u klaar. Je vind ons in Drachten, slechts een kleine 25 autominuten vanaf Bergum.

Bewerkingen van houten vloeren in Bergum

houten vloeren bergumVerouderen, maar ook moderniseren van houten vloeren zijn veel voorkomende werkzaamheden van Woonboerderij Maja. De bewerkingen die met een houten vloer worden gedaan, zijn namelijk bepalend voor het uiterlijk van de planken vloer.

Het kleuren en behandelen van de houten vloer wordt dan ook bij ons in de werkplaats uitgevoerd. Op deze manier kunnen wij voor iedere klant in Bergum de juiste vloer maken. Een houten vloer is namelijk een stukje maatwerk. Elke vloer wordt weer uniek vanwege de karaktereigenschappen van het hout.

Restauratie van vloeren

Aanhelingen van bestaande vloeren met nieuwe vloeren is ook geen probleem voor het personeel van woonboerderij Maja. Voor bijna ieder probleem weten wij een oplossing te vinden.

Woonboerderij Maja is ook de onderhoudsspecialist voor uw bestaande houten vloer. Het schuren van een houten vloer is erg vakkundig werk. Hierover geven wij je dan ook graag advies en wij maken er weer een fantastisch mooie vloer van, die voldoet aan jouw wensen en aan de tijd van nu.

Ervaar zelf onze vloeren

Bekijk onze massieve-, eiken-, of gerookte houten vloeren of ervaar ze live in onze woonboerderij te Drachten.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte