Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloeren Beetsterzwaag

Ben je op zoek naar een mooie houten parketvloer voor jouw woning in de omgeving van Beetsterzwaag?

Kom dan langs bij Woonboerderij Maja. Wij zitten in een prachtig, rietgedekte boerderij aan de doorgaande weg van Beetsterzwaag naar Drachten. Er is voldoende parkeergelegenheid en wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag iedere dag geopend.

Wil je onze houten vloeren alvast online bekijken?

Ons assortiment

Wij hebben een groot assortiment aan houten vloeren, pvc vloeren en laminaatvloeren. Verschillende vloeren liggen in de winkel om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden.

Houten vloeren bewerken wij zelf in onze werkplaats. Je kunt kiezen uit vele bewerkingsmogelijkheden, zoals roken, schrapen, of borstelen. Daarna zetten wij de vloer voor je in de gewenste olie of lak. Omdat de vloer op zoveel verschillende manieren bewerkt kan worden, kunnen wij altijd jouw droomvloer maken.

Jouw vloer (laten) leggen

Je kunt de vloer op diverse manieren leggen. Zo kun je de vloerdelen recht leggen, maar je kunt ook gaan voor bijvoorbeeld een visgraatvloer of een Hongaarse puntvloer. Wil je de vloer liever laten leggen? Woonboerderij Maja heeft een eigen legservice. De mannen van Maja kennen alle kneepjes van het vak en leggen de vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Zo hebben zij al veel huishoudens in Beetsterzwaag blij gemaakt met een prachtige, duurzame houten vloer.

Persoonlijk advies

Bij Woonboerderij Maja kun je terecht voor persoonlijk advies. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over vloeren. Is de vloer geschikt voor vloerverwarming en wat doen verschillende bewerkingen met de houten vloer? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Ook voor stijladvies ben je bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor jouw houten vloer in Beetsterzwaag.