Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.
Houten vloeren van Woonboerderij Maja

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloeren Arnhem

Op zoek naar jouw droomvloer? Deze stel je zelf samen bij Woonboerderij Maja! Omdat wij de vloeren zelf bewerken in onze eigen werkplaats, kan de vloer geheel naar jouw wens worden gemaakt. Vele van de mogelijkheden kun je bekijken op onze website. Ben je benieuwd geworden? Bekijk onze vloeren!

Visgraat vloer Eelde

Woonboerderij Maja: vloeren van A-kwaliteit

Met een vloer van Woonboerderij Maja haal je topkwaliteit in huis. Wij werken alleen met de beste materialen. En dat is belangrijk bij een vloer waarop je iedere dag zult lopen. Wij hebben een groot assortiment aan houten vloeren, pvc vloeren en laminaatvloeren.

Kies je voor een houten vloer? Dan kun je kiezen uit vele bewerkingsmogelijkheden, zoals roken, schrapen, of borstelen. Daarna zetten wij de vloer voor je in de gewenste olie of lak. Omdat de vloer op zoveel verschillende manieren bewerkt kan worden, kunnen wij altijd jouw droomvloer maken.

Jouw vloer (laten) leggen?

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt uw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij je langs in Arnhem om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Advies van Maja

Vind je het lastig om een keuze te maken? Wij adviseren je graag. Met al jouw vragen over vloeren kun je bij Woonboerderij Maja terecht. Is de vloer geschikt voor vloerverwarming en wat doen verschillende bewerkingen met de houten vloer? Vraag het Maja. Ook voor stijladvies ben je bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw woning? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw houten vloer in Arnhem.