fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

Hoogkant parketvloer

Een onverwoestbare vloer | hoogkant parket

Hoogkant parket kenmerkt zich door haar unieke uitstraling en onverwoestbare karakter.
Het lijkt ontzettend bewerkelijk maar bij hoogkant parket worden massieve houtstroken met elkaar verbonden door middel van tape. Hierdoor worden het matjes en is de vloer in verhouding snel te leggen.

Er wordt vaak gekozen voor hoogkant parket in verband met het bijzondere lijnenspel, dit komt mooi tot zijn recht in grote ruimtes. Dit type vloer is oersterk en kan dus heel goed projectmatig worden ingezet.

Een hoogkant parketvloer leggen

Ook voor het leggen van hoogkant parket draaien de jongens van Maja hun handen niet om. Hoogkant parket wordt veelal direct op de ondervloer verlijmd. Dit kan prima als de ondervloer voldoende vlak is. Na het leggen van de vloer wordt deze geschuurd. Het schuurstof wordt opgevangen waar de jongens een substantie van maken om de kieren en naden mee te vullen. Vervolgens wordt de hoogkant parketvloer in de door je gekozen kleur olie gezet.

Vloerverwarming

Dit type vloer wordt altijd verlijmd gelegd. Hierdoor is hoogkant parket uitermate geschikt voor vloerverwarming. Doordat er geen ondervloer aan te pas komt, is de warmteregulering ook optimaal.

Bij Maja koopt u niet alleen een vloer, wij begeleiden je door het hele proces. Van de aankoop tot het leggen van de vloer en alles wat daar tussen valt. Voordeel van een vloer van Maja is dat wij je tijdens het gehele proces (kunnen) begeleiden. Dus vanaf het moment dat je bij ons de Hoogkant parketwinkel in stapt tot Dus niet alleen de verkoop van de vloer, Desgewenst komt Team Maja bij je langs om de situatie te beoordelen.

Contact

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte