Your Cart
Vandaag zijn we gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Meer Maja

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Hoogkant parketvloer

Een onverwoestbare vloer | hoogkant parket

Hoogkant parket kenmerkt zich door haar unieke uitstraling en onverwoestbare karakter.
Het lijkt ontzettend bewerkelijk maar bij hoogkant parket worden massieve houtstroken met elkaar verbonden door middel van tape. Hierdoor worden het matjes en is de vloer in verhouding snel te leggen.

Er wordt vaak gekozen voor hoogkant parket in verband met het bijzondere lijnenspel, dit komt mooi tot zijn recht in grote ruimtes. Dit type vloer is oersterk en kan dus heel goed projectmatig worden ingezet.

hoogkant

Een hoogkant parketvloer leggen

Ook voor het leggen van hoogkant parket draaien de jongens van Maja hun handen niet om. Hoogkant parket wordt veelal direct op de ondervloer verlijmd. Dit kan prima als de ondervloer voldoende vlak is. Na het leggen van de vloer wordt deze geschuurd. Het schuurstof wordt opgevangen waar de jongens een substantie van maken om de kieren en naden mee te vullen. Vervolgens wordt de hoogkant parketvloer in de door je gekozen kleur olie gezet.

Vloerverwarming

Dit type vloer wordt altijd verlijmd gelegd. Hierdoor is hoogkant parket uitermate geschikt voor vloerverwarming. Doordat er geen ondervloer aan te pas komt, is de warmteregulering ook optimaal.

Bij Maja koopt u niet alleen een vloer, wij begeleiden je door het hele proces. Van de aankoop tot het leggen van de vloer en alles wat daar tussen valt. Voordeel van een vloer van Maja is dat wij je tijdens het gehele proces (kunnen) begeleiden. Dus vanaf het moment dat je bij ons de winkel in stapt tot Dus niet alleen de verkoop van de vloer, Desgewenst komt Team Maja bij je langs om de situatie te beoordelen.

Contact

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Hoogkant parket

Referenties

Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder
eiken houten vloer Algra

Geborstelde en gerookte eiken vloer Dit keer waren de jongens in Suwâld, bij de familie Algra. Zij hebben

Lees verder