Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.
De eerste indruk

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Gratis vloerstaal aanvragen

Een vloerstaal aanvragen

Een vloer is heel sfeerbepalend voor een ruimte. Je wilt daarom ook graag de vloer met eigen ogen kunnen bekijken, om zo een perfecte indruk te krijgen. Dat kan. Van vrijwel elke vloer die je bij ons hier online tegenkomt kun je een vloerstaal aanvragen. Van houten vloer tot laminaat tot pvc. Zo heb je de perfecte indruk van de vloer, de kwaliteit en uitstraling.

Hoe?

Breng een bezoek aan onze showroom in onze woonboerderij in Drachten voor persoonlijk en deskundig advies. Wij geven je een staal mee om de gewenste vloer in uw eigen vertrek te bekijken. Of bel ons gerust op 0512-519041. Lees ervaringen van onze klanten!

Naar de vloeren

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder