fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Eiken vloeren Drachten

Eiken vloeren zijn bij Woonboerderij Maja volop te krijgen. Welke maat, soort of grootte u ook wilt, wij hebben uw vloer altijd in ons assortiment.

Bij Woonboerderij Maja vindt u een grote diversiteit een eikenhouten vloeren. elke vloer verkrijgbaar. Nadat uw gewenste kleur is uitgezocht begint het proces. De bewerkingen worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd, evenals het aanbrengen van de door u gekozen kleurolie. Nadat de eikenvloer klaar is wordt er nog een coatinglaag aangebracht. Deze laag beschermt uw vloer tegen vuil en vocht. Vervolgens bezorgt team Maja uw vloer bij u in Drachten en plaatsen wij deze desgewenst. Met onze jarenlange ervaring is geen situatie onbekend. Vakmanschap staat voorop, met alle nauwkeurigheid die daarbij komt kijken. Het enige wat u hoeft te doen is de gewenste eiken vloer voor uw woning in Drachten uit te zoeken en te genieten.
Bekijk hier het volledige aanbod vloeren

Waarom eiken vloeren in Drachten?

eiken vloeren drachtenEiken vloeren voor uw woning in Drachten zijn mooi, luxe en van hoogstaande kwaliteit. Het assortiment van Maja bestaat uit veel verschillende eiken vloeren. Daarom nodigen wij u uit om langs te komen en zelf onze vloeren te bekijken.

Interieur advies

Uiteraard is het belangrijk om te kijken welke eiken vloeren geschikt zijn voor uw woning. Daarom kunnen wij u online al voorzien van een interieur advies. Wij kunnen dan bekijken welke vloer geschikt is voor uw woning. Neem gerust eens contact op.

Onderhoud en levensduur

Wanneer u een van onze eiken vloeren aanschaft of heeft aangeschaft is goed onderhoud van belang. De vloeren hebben namelijk een vrijwel levenslange levensduur.

Meer informatie over onze vloeren in Drachten

Op alle vragen over vloeren en onderhoud ervan geven wij u graag antwoord. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte