fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Eiken vloeren Drachten

Eiken vloeren zijn bij Woonboerderij Maja volop te krijgen. Welke maat, soort of grootte u ook wilt, wij hebben uw vloer altijd in ons assortiment.

Bij Woonboerderij Maja is elke vloer verkrijgbaar. Eiken vloeren, laminaat vloeren, bamboe vloeren enzovoort. We bezorgen uw vloer bij u in Drachten en vervolgens plaatsen en bewerken we het ook voor u. Met alle nauwkeurigheid die daarbij komt kijken.  Het enige wat u hoeft te doen is de juiste eiken vloeren voor uw woning in Drachten uitzoeken en te genieten. Bekijk hier het volledige aanbod vloeren.

Waarom eiken vloeren in Drachten?

eiken vloeren drachtenEiken vloeren voor uw woning in Drachten zijn mooi, luxe en van hoge kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit veel verschillende eiken vloeren. Daarom nodigen wij u uit om langs te komen en zelf onze vloeren te bekijken.

Interieur advies

Uiteraard is het belangrijk om te kijken welke eiken vloeren geschikt zijn voor uw woning. Daarom kunnen wij u online al voorzien van een interieur advies. Wij kunnen dan bekijken welke vloer geschikt is voor uw woning. Neem gerust eens contact op.

Onderhoud en levensduur

Wanneer u een van onze eiken vloeren aanschaft of heeft aangeschaft is goed onderhoud van belang. De vloeren hebben namelijk een vrijwel levenslange levensduur.

Meer informatie over onze vloeren in Drachten

Op alle vragen over vloeren en onderhoud ervan geven wij u graag antwoord. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Trends & inspiratie
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
 Bel nu! Offerte