fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3

Eiken vloeren Drachten

Eiken vloeren zijn bij Woonboerderij Maja volop te krijgen. Welke maat, soort of grootte je ook wilt, wij hebben jouw vloer altijd in ons assortiment.

Bij Woonboerderij Maja vind je een grote diversiteit een eikenhouten vloeren. elke vloer verkrijgbaar. Nadat jouw gewenste kleur is uitgezocht begint het proces. De bewerkingen worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd, evenals het aanbrengen van de door jou gekozen kleurolie. Nadat de eikenvloer klaar is wordt er nog een coatinglaag aangebracht. Deze laag beschermt jouw vloer tegen vuil en vocht. Vervolgens bezorgt team Maja jouw vloer bij je in Drachten en plaatsen wij deze desgewenst. Met onze jarenlange ervaring is geen situatie onbekend. Vakmanschap staat voorop, met alle nauwkeurigheid die daarbij komt kijken. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste eiken vloer voor jouw woning in Drachten uit te zoeken en te genieten.
Bekijk hier het volledige aanbod vloeren

Waarom eiken vloeren in Drachten?

eiken vloeren drachtenEiken vloeren voor jouw woning in Drachten zijn mooi, luxe en van hoogstaande kwaliteit. Het assortiment van Maja bestaat uit veel verschillende eiken vloeren. Daarom nodigen wij je uit om langs te komen en zelf onze vloeren te bekijken.

Interieur advies

Uiteraard is het belangrijk om te kijken welke eiken vloeren geschikt zijn voor jouw woning. Daarom kunnen wij je online al voorzien van een interieur advies. Wij kunnen dan bekijken welke vloer geschikt is voor jouw woning. Neem gerust eens contact op.

Onderhoud en levensduur

Wanneer je een van onze eiken vloeren aanschaft of heeft aangeschaft is goed onderhoud van belang. De vloeren hebben namelijk een vrijwel levenslange levensduur.

Meer informatie over onze vloeren in Drachten

Op alle vragen over vloeren en onderhoud ervan geven wij je graag antwoord. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte