Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.
   
Unieke eiken houten visgraat vloer Eelde

Eiken visgraat vloer Eelde

Visgraat vloer Eelde

Unieke eiken houten visgraat vloer

De eiken houten visgraat vloer is werkelijk een parel voor het oog. Kom je uit Eelde of uit de buurt van Eelde en ben je op zoek naar een unieke eikenhouten visgraat vloer? Stap dan in de auto naar Woonboerderij Maja te Drachten.

Woonboerderij Maja is gespecialiseerd in het bewerken en leggen van de mooiste houten parket vloeren in Eelde, geheel naar jouw wens. Of je nu op zoek bent naar een eiken rustieke visgraat vloer of naar een dubbelgerookte lichte eikenhouten vloer, bij Maja is het allemaal mogelijk.

Al een mooie vloer op het oog en benieuwd naar de kosten?

Eigen parketteurs

De kwaliteit en dus de kracht van Woonboerderij Maja is dat wij alleen werken met eigen personeel. Onze jongens hebben decennia lang ervaring in het bewerken en leggen van allerlei soorten (houten) vloeren. Ze zijn een hecht team en volledig op elkaar ingespeeld. Deze kwaliteit zie je terug in de reeds gelegde vloeren bij jou in Eelde en omstreken.

Parketteurs van Maja
Maja's visgraat parketvloer

Actief in Eelde

Eelde ligt op geen 40 autominuten verwijderd van Woonboerderij Maja te Drachten. In onze showroom kun je de diverse mogelijkheden in houten vloeren bewonderen. Hieronder tonen wij met trots de referenties van gelegde vloeren in Eelde en omstreken.

Nieuwsgierig?

Woonboerderij Maja bewerkt alle vloeren in haar eigen werkplaats. Hierdoor is het voor ons eenvoudig om je op het gewenste moment te voorzien van een houten vloerdeel in de juiste kleur. Plan gerust een bezoek aan onze showroom en ervaar de diverse mogelijkheden!

Team Maja voorziet je graag van persoonlijk en deskundig advies.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder