Unieke eiken houten visgraat vloer

Eiken visgraat vloer Eelde

Unieke eiken houten visgraat vloer

De eiken houten visgraat vloer is een parel voor het oog. Komt u uit Eelde of uit de buurt van Eelde en bent u op zoek naar een unieke eiken houten visgraat vloer? Stap dan in de auto naar Woonboerderij Maja te Drachten.

Woonboerderij Maja is gespecialiseerd in het eiken visgraat vloer groningen eeldebewerken en leggen van de mooiste houten parket vloeren in Eelde, geheel naar uw wens. Of u nu op zoek bent naar een eiken rustieke visgraat vloer of naar een eigentijdse gerookte witte eiken vloer, bij ons is het allemaal mogelijk.

Eigen parketteurs

De kwaliteit en dus de kracht van Woonboerderij Maja is dat wij alleen werken met eigen personeel. Onze jongens hebben decennia lang ervaring in het bewerken en leggen van allerlei soorten (houten) vloeren. Deze kwaliteit ziet u terug in de reeds gelegde vloeren bij u in Eelde en omstreken.

Wilt u de vloer zelf leggen? Bekijk dan hier de tips van onze parketteurs.

Actief in Eelde

Visgraat parketvloer EeldeEelde ligt op geen 40 autominuten verwijderd van Woonboerderij Maja te Drachten. In onze showroom kunt u de diverse mogelijkheden in houten vloeren bewonderen. Hieronder tonen wij met trots de referenties van reeds gelegde vloeren in Eelde en omstreken.

Gratis staaltje

Woonboerderij Maja bewerkt alle vloeren in haar eigen werkplaats. Hierdoor is het voor ons eenvoudig om u op het gewenste moment te voorzien van een houten vloerdeel in de juiste kleur. Natuurlijk kunt u ook een staaltje met de gewenste kleur aanvragen via onze website.

 

Trends & inspiratie
Eiken visgraatGebrand geloogd wit naturelgeborsteld naturel geoliedgebrand geloogd wit naturelversailles cassettehongaars punt naturel
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?