fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3
Regionale fabricage - Dutch-made floors

Dutch-made floors

Welkom bij Woonboerderij Maja, specialist in op maat gemaakte houten vloeren. Onze houten vloeren worden regionaal gefabriceerd om vervolgens te worden bewerkt in onze eigen werkplaats. Van de door jou gekozen bewerking tot de afwerking met de coatinglaag. Door de regionale fabricage én bewerking in onze eigen werkplaats kunnen we snel schakelen en zijn we flexibel, en daar zijn we trots op. Bekijk onze Dutch-made floors online!

Bekijk onze houten vloeren

Onze werkplaats in Drachten

Dutch-made floors

Alle houten vloeren worden bewerkt in onze werkplaats in Drachten. De manier waarop het hout bewerkt wordt en de olie of lak waarmee we het hout behandelen hebben een grote invloed op het eindresultaat. Wij maken vloeren lichter, donkerder, stoerder of juist wat rustiger. Alles is mogelijk. Wanneer je een bezoek brengt aan onze showroom nodigen wij je graag uit om ook eens in onze ‘keuken’ te komen kijken.

Meer over onze werkplaats

Showroom

dutch-made floors

In onze showroom in Drachten kun je een groot deel van de mogelijkheden bekijken. Onze showroom is een authentieke woonboerderij, omgebouwd tot een prachtige woonwinkel. Team Maja adviseert je graag in de keuze van de houten vloer die bij jou past. Geen situatie is gelijk, evenals een mooie eiken houten vloer. Iedere plank is uniek.

Onze showroom

Offerte aanvragen

Geen vloer is hetzelfde. Daarom maken we graag een passende offerte voor jou. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever bellen? Dat kan via 0512-519041. Of kom meteen langs in de showroom!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte