fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Betaling en bezorging

Altijd veilig betalen

Betalen in onze webshop kan op 3 manieren:

  • Met iDEAL
  • Vooruit betalen met een factuur via de e-mail of per post
  • Achteraf, wanneer wij bijv. de vloer bij je thuis plaatsen

Betalen met iDEAL

Doe je aan internetbankieren via ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, ASN bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL. In de beveiligde en vertrouwde omgeving van jouw eigen bank betaal je veilig jouw nieuwe vloer of benodigdheden. Betalen met iDEAL is snel, gemakkelijk, gratis en je heeft geen speciale software er voor nodig.

Een factuur per e-mail of post

Wilt je liever vooraf betalen via een factuur? Geef dan jouw bestelling telefonisch of per e-mail aan ons door. We sturen je de factuur toe via de e-mail of per post. Je maakt dan vervolgens het openstaande orderbedrag aan ons over. Zodra we uw betaling ontvangen hebben ontvang je daar natuurlijk een bericht van.

Achteraf betalen

‘Gelijk oversteken’ kan natuurlijk ook wanneer wij de werkzaamheden bij je komen uitvoeren. Betalen kan dan via een mobiel pinautomaat.

Verzendkosten

De kosten voor het bezorgen van jouw nieuwe houten parketvloer, massieve vloer, pvc vloer of laminaatvloer bedraagt € 85,-. Bestel je ook meteen een ondervloer? Dan vragen wij geen extra bezorgkosten. Dat zit bij de € 85,- inbegrepen. Je betaalt helemaal geen verzendkosten wanneer je de vloer door ons laat plaatsen.

Verzenden van kleinere artikelen

Bestel je reinigings– en onderhoudsproducten voor jouw vloer? De verzendkosten zijn dan afhankelijk van het product en het gewicht:

  • 0 – 10 kg: € 6,95
  • 10 – 20 kg: € 13,25

Levertijd

De bezorgtijd is afhankelijk van wat je bestelt. De levertijd van een houten vloer die we helemaal voor je bewerken is dan natuurlijk langer dan wanneer je een reinigingsmiddel bij ons koopt. Een indicatie van de verwachte levertijden:

  • Houten vloer: 2 a 3 weken
  • PVC vloer: 1 week
  • Laminaatvloer: 1 week
  • Olie en onderhoudsproducten: 3 a 4 dagen

We bezorgen jouw bestelling op de dag die je het best uitkomt. Daarbij kunnen wij je ook vertellen of je bestelling in de ochtend of juist in de middag kunt verwachten. Wil je precies weten wanneer je bestelde product kan verwelkomen? Neem dan contact met ons op.

Klantenservice

Heb je vragen of wil je iets aan ons kwijt? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte