fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Betaling en bezorging

Altijd veilig betalen

Betalen in onze webshop kan op 3 manieren:

  • Met iDEAL
  • Vooruit betalen met een factuur via de e-mail of per post
  • Achteraf, wanneer wij bijv. de vloer bij u thuis plaatsen

Betalen met iDEAL

Doet u aan internetbankieren via ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, ASN bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bank? Dan heeft u toegang tot iDEAL. In de beveiligde en vertrouwde omgeving van uw eigen bank betaalt u veilig uw nieuwe vloer of benodigdheden. Betalen met iDEAL is snel, gemakkelijk, gratis en u heeft geen speciale software er voor nodig.

Een factuur per e-mail of post

Wilt u liever vooraf betalen via een factuur? Geef dan uw bestelling telefonisch of per e-mail aan ons door. We sturen u de factuur toe via de e-mail of per post. U maakt dan vervolgens het openstaande orderbedrag aan ons over. Zodra we uw betaling ontvangen hebben ontvangt u daar natuurlijk een bericht van.

Achteraf betalen

‘Gelijk oversteken’ kan natuurlijk ook wanneer wij de werkzaamheden bij u komen uitvoeren. Betalen kan dan via een mobiel pinautomaat.

Verzendkosten

De kosten voor het bezorgen van uw nieuwe houten parketvloer, massieve vloer, pvc vloer of laminaatvloer bedraagt € 85,-. Bestelt u ook meteen een ondervloer? Dan vragen wij geen extra bezorgkosten. Dat zit bij de € 85,- inbegrepen. U betaalt helemaal geen verzendkosten wanneer u de vloer door ons laat plaatsen.

Verzenden van kleinere artikelen

Bestelt u reinigings– en onderhoudsproducten voor uw vloer? De verzendkosten zijn dan afhankelijk van het product en het gewicht:

  • 0 – 10 kg: € 6,95
  • 10 – 20 kg: € 13,25

Levertijd

De bezorgtijd is afhankelijk van wat u bestelt. De levertijd van een houten vloer die we helemaal voor u bewerken is dan natuurlijk langer dan wanneer u een reinigingsmiddel bij ons koopt. Een indicatie van de verwachte levertijden:

  • Houten vloer: 2 a 3 weken
  • PVC vloer: 1 week
  • Laminaatvloer: 1 week
  • Olie en onderhoudsproducten: 3 a 4 dagen

We bezorgen uw bestelling op de dag die u het best uitkomt. Daarbij kunnen wij u ook vertellen of u uw bestelling in de ochtend of juist in de middag kunt verwachten. Wilt u precies weten wanneer u uw bestelde product kunt verwelkomen? Neem dan contact met ons op.

Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u iets aan ons kwijt? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte