Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Eikenhouten vloeren

Houten visgraatvloeren

PVC vloeren

pvc vloeren uitgelicht

Complete woninginrichting

Woonboerderij Maja Drachten
woonboederij maja team
mannen van maja houten vloeren
woonboederij maja werkplaats

Woonboerderij Maja, al meer dan 30 jaar jouw houten vloer winkel.

Op zoek naar een inspiratievolle houten vloer winkel? Kom dan langs bij Woonboerderij Maja in Drachten. Hier vind je de mooiste houten vloeren en meer. Neem daarbij gerust een kijkje in onze werkplaats: de plek waar we al die mooie houten vloeren op ambachtelijke wijze hun unieke en karakteristieke uitstraling geven.

In onze online showroom vind je een greep uit onze collectie houten vloeren, maar je kunt ook ons aanbod in PVC, robuuste tafels of unieke raambekleding bekijken. Woonboerderij Maja levert al meer dan 30 jaar maatwerk in houten vloeren.

Populaire houten vloeren

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Kies je voor een parketvloer, dan haal je een prachtige, sfeervolle vloer in huis. Woonboerderij Maja levert bovendien houten vloeren waarvan het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Je kiest dus voor een milieuvriendelijke vloer. Heb je een vloerverwarming? Deze is erg geschikt in combinatie met een houten vloer en je krijgt bij gebruik van de vloerverwarming geen last van vrijkomende schadelijke stoffen.

Een echt houten parketvloer heeft tal van voordelen die bijdragen aan duurzaamheid. Omdat hout een natuurproduct is, heeft het een zeer lage CO2-footprint. In tegenstelling tot andere materialen houdt een houten vloer warmte langer vast. Dat maakt de vloer erg comfortabel, zeker in combinatie met een vloerverwarming. Daarnaast heeft de houten vloer een erg lange levensduur. Je doet echt een investering waar je een leven lang plezier van hebt. Kijk maar eens naar de prachtige parketvloeren die de kamers in paleizen en musea sieren.

experts van maja

Auto opladen

Bij onze showroom investeren we naast de verkoop van houten parketvloer ook in andere duurzame oplossingen. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid en de ligging is gunstig aan de doorgaande weg vlakbij de A7 snelweg. Tijdens je bezoek aan ons, bieden we je graag de mogelijkheid je elektrische auto aan onze lader op te laten. Vraag gerust naar de oplaadkaart.

Adresgegevens
Woonboerderij Maja
Het Zuid 57
9203 TC Drachten

Beoordeeld door Ron en Sandra uit Drachten

Maja vloer Drachten

Fantastisch

Zeer bedreven team die oplossingsgericht meedenkt bij maken van (juiste) woonkeuzes. Vakbekwame en professionele installatie van producten.

Maja is een warm, betrokken en bovenal deskundige winkel op het gebied van wonen.

Wij zijn zeer goed geholpen en ze hebben op beneden verdieping en bovenverdieping prachtige vloeren gelegd. Op de benedenverdieping ook voorzien van prachtige elektrisch bedienbare jaloezieën welke echt een aanrader zijn.

5/5

Beoordeeld door Claudine uit Makkinga

verlening bestaande vloer makkinga

Super goede service

13 jaar geleden een vloer gekocht bij Maja en nu ons huis gaan uitbouwen, wilden we het liefst de vloer behouden, dat was mogelijk. Dus oude vloer volledig geschuurd en aangeheeld met nieuwe planken en volledig in de olie gezet. Het is echt supermooi geworden. Superservice erg aardige jongens.

Nogmaals bedankt

Groetjes Ronnie en Claudine

5/5

Beoordeeld door Ivo & Suzan uit Zoetermeer

Zoetermeer geschraapte vloer

Eindelijk dé vloer waar we al lang naar zochten.

Wij zochten naar een verouderde vloer, gerookt, met bepaalde uitstraling.

Bij Maja werden we meteen goed geholpen door Gertiena. Alles wat we wilden zou mogelijk zijn. Zij zou zelf de afwerking doen en begreep ons wensen pakket. Ze dacht echt met ons mee. Het bedrijf heeft duidelijk jarenlange ervaring. Ze heeft nog wat proefplanken gestuurd om uit 2 kleuren te kiezen waar we zelf in de zaak nog niet uitkwamen. Thuis kijk je er weer anders naar. Goeie service. Ze hield ons op de hoogte hoever het stond met de levering. En toen de vloer kwam overtrof het de verwachtingen. Met 4 man lag de vloer er zo in. En heel netjes gelegd. We hadden nog een vraag over het onderhoud en ook daarmee werden we snel geholpen. Kortom een heel fijn, professioneel bedrijf met aardige mensen.

5/5

Trends & Inspiratie