Visgraat parketvloeren

Populair: visgraat duoplank vloeren

Visgraat vloerdelen zijn weer helemaal trendy. Met deze parketvloer kunt u de prachtigste sferen creëren, welke overigens heel uitlopend kunnen zijn. De jumbo eiken visgraatvloer is de absolute trend op het gebied van houten vloeren. Grote afmetingen zoals de 12/60, 14/70, en 18/90 worden gelegd in iedere type woning, zoals een herenhuis uit de jaren 30 of een moderne nieuwbouwwoning.

Bij Woonboerderij Maja maakt de visgraatvloer dan ook een comeback met een moderne touch. Geen klassieke, smalle, glanzende houten vloer met band en bies zoals we vroeger vaak zagen. Het is nu een stoere, moderne en eigentijdse houten vloer. Deze authentieke en duurzame vloer geeft elke ruimte een moderne en warme uitstraling. De planken worden bij Maja uiteraard naar ieder zijn smaak gemaakt. Hier ziet u een kleine greep van ons assortiment.

Beleef zelf de vloeren

Sfeerimpressie? Kom gewoon eens langs in onze knusse woonwinkel in Drachten. We stellen u graag voor aan onze brede collectie visgraat parketvloeren.

 • Visgraat eiken rustiek Bekijk details
 • Visgraat eiken diep gerookt Bekijk details
 • Eiken visgraat Authentic bordeaux Bekijk details
 • Visgraat gerookt eiken wit Bekijk details
 • Visgraat bruin Antique Bekijk details
 • Visgraat wit fijnbezaagd Bekijk details
 • Visgraat parketvloer Bekijk details
 • De visgraatplank leveren wij tegenwoordig veel in lamelparket. De plank bestaat dan uit de door u gekozen houtsoort op een watervaste houten onderlaag. De werking van het hout is hierbij geminimaliseerd. Vandaar ook goed in een patroon te leggen. Ook de Hongaarse punt hebben wij reeds gelegd.

  Uw unieke visgraat parketvloer

  Woonboerderij Maja kan de planken leveren in verschillende afmetingen. Bijvoorbeeld een 12 x 60 cm plank (breedte x lengte) Of 14 x 70 cm. Ook de jumbo visgraat hebben wij al vele keren geplaatst. 18 x 9 0 cm. De eiken visgraat is in de gewenste kleur en de gewenste sortering te verkrijgen. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een v-groef of zonder v-groef. Wij staan u graag te woord in de winkel wat betreft de vele mogelijkheden. Deze plank is overigens ook geschikt om de plaatsen op vloerverwarming.

  Stijl advies

  Woonboerderij Maja kan u voorzien van gratis stijladvies van onze eigen woonstylist. Kom langs in onze winkel of neemt contact op.

  Bezoek onze webshop

  In onze webshop kunnen wij u voorzien van de door ons aanbevolen producten en speciale acties.

  Naar onze webshop
  Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?