Massieve vloeren

Massieve houten vloeren

De massief houten vloer staat ook wel bekend als de planken vloer. Deze vloerdelen zijn voorzien van een mes en groef en dilatatievoegen aan de onderzijde van de plank. Kom langs in onze woonboerderij in Drachten of bekijk de massieve vloeren in onze webshop.

Bezoek online onze showroom voor een sfeerimpressie.

 • Geschraapte vloeren Bekijk details
 • Geborstelde vloeren Bekijk details
 • Getrommelde vloeren Bekijk details
 • Gebrande vloeren Bekijk details
 • Gerookte vloeren Bekijk details
 • Fijn bezaagde vloeren Bekijk details
 • Gebleekte vloeren Bekijk details
 • Hoe breder de massieve vloer, hoe meer werking

  De massieve planken zijn 21 mm dik. De breedte varieert van 12 tot 22 cm breed. Bredere massieve delen raden wij niet aan omdat de kans dan erg groot is dat de vloer veel gaat werken. Hoe breder een plank, hoe meer werking.

  Wij leggen de massief houten vloer altijd zwevend. Ruimte wordt overgelaten aan de muurzijden zodat het hout de kans krijgt om te werken. Kurk/ spanveren houdt het hout zoveel mogelijk op zijn plaats.

  Wij hebben al massieve houten vloerdelen verkrijgbaar vanaf € 36,95 p/m². Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Massieve vloeren en vloerverwarming

  Massieve vloerdelen kunnen niet op vloerverwarming geplaatst worden. Voor massieve vloerdelen geldt dat u goed moet bedenken welke houtsoorttype u kiest. Elke houtsoort heeft zijn eigen eigenschappen. De ene vloer werkt meer als de andere vloer. Voor meer informatie kunt u kijken bij houtsoorten. Massieve vloerdelen zijn net als lamelvloeren geschikt voor vele bewerkingen. U kunt de vloerdelen verouderen, roken etc. Hieronder ziet u verschillende afbeeldingen.

  Stijl advies

  Woonboerderij Maja kan u voorzien van gratis stijladvies van onze eigen woonstylist. Kom langs in onze winkel of neemt contact op.

  Bezoek onze webshop

  In onze webshop kunnen wij u voorzien van de door ons aanbevolen producten en speciale acties.

  Naar onze webshop
  Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
  Stel uw vraag via WhatsApp