Massief eiken vloer

Massief eiken vloer
Prijs p/m² op aanvraag

De massief houten vloer staat ook wel bekend als de planken vloer. Deze vloerdelen zijn voorzien van een mes en groef en dilatatievoegen aan de onderzijde van de plank.

Brede massief eiken planken

De massieve planken zijn 21 mm dik. De breedte varieert van 12 tot 22 cm breed. Bredere massieve delen raden wij niet aan omdat de kans dan erg groot is dat de vloer veel gaat werken. Hoe breder een plank, hoe meer werking. Wij leggen de massief houten vloer altijd zwevend. Ruimte wordt overgelaten aan de muurzijden zodat het hout de kans krijgt om te werken. Kurk houdt het hout zoveel mogelijk op zijn plaats.

Massief eiken vloer en vloerverwarming

Massieve vloerdelen kunnen niet op vloerverwarming geplaatst worden. Voor massieve vloerdelen geldt dat u goed moet bedenken welke houtsoorttype u kiest. Elke houtsoort heeft zijn eigen eigenschappen. De ene vloer werkt meer als de andere vloer.

Bewerken van de vloer

Massieve vloerdelen zijn net als lamel vloeren geschikt voor vele bewerkingen. U kunt de vloerdelen verouderen, roken etc. Alle bewerkingen en kleuren zijn mogelijk! Vraag een gratis staaltje aan en ontdek hoe de vloer bij u thuis staat.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al uw vragen. Ook nodigen wij u van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Nederlandse topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond ook mogelijk
Offerte aanvragenBestel gratis staaltje
Deze vloer in onze showroom bekijken?

Plan een afspraak in en bewonder deze vloer in onze showroom.
Ook in de avond mogelijk! De koffie staat klaar.

Maak een afspraak
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Eigen vakbekwaam personeel
  • Uw vloerenspecialist
  • Gespecialiseerd in uw wooninrichting
  • A-kwaliteit producten
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?