Eiken visgraat vloer gerookt wit

Eiken visgraat vloer gerookt wit

Hier ziet u de wit gerookte visgraat vloer, ook wel whitewash vloer genoemd. Whitewash is een prachtige techniek om de houten vloer een gebleekte uitstraling te geven. Doordat deze visgraat vloer ook is gerookt komt de structuur van het hout extra naar boven.

Visgraat vloer

De visgraat vloer geeft een chique en karakteristieke uitstraling en is weer helemaal terug van weggeweest. De smalle, glanzende vloerdelen zijn ingeruild voor moderne brede planken en kunnen in iedere gewenste kleur worden gezet.

Hongaarse punt

De visgraatplank leveren wij tegenwoordig veel in lamelparket. De plank bestaat dan uit de door u gekozen houtsoort op een watervaste houten onderlaag. De werking van het hout is hierbij geminimaliseerd. Vandaar ook goed in een patroon te leggen, bijvoorbeeld de Hongaarse punt.

Advies op maat

U bent bij Maja aan het juiste adres voor uw houten (visgraat) vloer. Team Maja heeft alles in eigen beheer. Een team van specialisten staat voor u klaar voor een advies op maat, onze jongens komen de vloer bij u leggen. Wilt u de vloer zelf leggen?  Dat kan, vraag onze specialisten om advies.

Interesse in deze houten vloer?
kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al uw vragen. Ook nodigen wij u van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag
Uw staal binnen 2 werkdagen in huis
Gratis stijl advies
Afspraak in de avond ook mogelijk
Offerte aanvragenBestel gratis staaltje
Deze vloer in onze showroom bekijken?

Plan een afspraak in en bewonder deze vloer in onze showroom.
Ook in de avond mogelijk! De koffie staat klaar.

Maak een afspraak
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Eigen vakbekwaam personeel
  • Uw vloerenspecialist
  • Gespecialiseerd in uw wooninrichting
  • A-kwaliteit producten
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?