fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

Trendy! Visgraat met extra grote vloerdelen

Trendy visgraatvloer

Op zoek naar een unieke en trendy visgraat vloer? Bezoek dan de showroom van Woonboerderij Maja om de visgraatvloer met extra grote vloerdelen te bewonderen. Voorheen zagen we de traditionele visgraat parketvloeren van smalle en kleine vloerdelen. Tegenwoordig is ieder gewenst formaat mogelijk. Door gebruik te maken van deze extra grote vloerdelen oogt de ruimte groter en ruimer maar heeft de charme van een houten vloer. Nieuwsgierig? Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor persoonlijk en deskundig advies.

Vloerverwarming

De jongens van Maja leggen de eiken visgraat vloer verlijmd waardoor deze uitermate geschikt is voor vloerverwarming.  Informeer naar de mogelijkheden.

Unieke visgraatvloer

Bij Maja is iedere vloer uniek. Door ieders verschillende smaak heeft Maja verschillende bewerkingen en een grote diversiteit aan kleuren. Door de bewerking in onze eigen werkplaats kunnen wij de kleur zo maken dat deze geheel naar uw wens is. Vraag direct een offerte aan of bezoek de showroom om de sfeer van ambacht zelf te ervaren.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte