fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

Archief

Familie Kampstra, Opeinde

05 september 2017

Gerookte eiken houten vloer

Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben wij een prachtig resultaat opgeleverd bij de Familie Kampstra uit Opeinde. Team Maja heeft er een mooie mooie brede eiken houten vloer (26cm breed) gelegd.

Raambekleding

Naast de eiken houten vloer hebben wij ook de raambekleding verzorgd. De gordijnen zijn geconfectioneerd met de trendy wave plooi.

Jousma, Drachten

13 april 2017

PVC vloer beton look

Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton look PVC vloer mogen leggen. Na het egaliseren van de vloer is deze pvc vloer gelegd, zie de foto´s voor het resultaat. De vloer ziet er strak uit en heeft een moderne uitstraling.

Voor de hondenliefhebbers onder ons, naast een houten vloer is een pvc vloer zeer geschikt voor de trouwe viervoeter. Een PVC vloer is minder glad dan bepaalde tegelvloeren of bijvoorbeeld laminaat.

Complete woninginrichting

Naast deze PVC vloer heeft Maja ook de teak houten meubelen en twee fauteuils geleverd.
Dit is een prachtig voorbeeld van een complete woninginrichting door Woonboerderij Maja!

Familie Algra uit Suwâld

28 maart 2017

Geborstelde en gerookte eiken vloer

Dit keer waren de jongens in Suwâld, bij de familie Algra. Zij hebben hier de 26cm brede eiken houten vloer gelegd. Familie Algra heeft gekozen voor een geborstelde en gerookte eiken vloer. Deze methodes maken de vloer heel natuurlijk en laten de diepte van deze mooie brede plank zien.

Vloerverwarming

In verband met de vloerverwarming is deze vloer verlijmd gelegd en afgewerkt met een plantaardige olie. Deze olie biedt een natuurlijke bescherming tegen vocht en vuil.

Weer een knap staaltje vakwerk geleverd door de jongens van Maja!

Persoonlijk en vakkundig advies

Kom langs in onze showroom en laat uw vakkundig adviseren. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan hier.

Van der Maesen de Sombreff uit Zuidhorn

22 juni 2016

In Zuidhorn bij de familie Van der Maesen de Sombreff hebben onze vakmannen een prachtig werk geleverd; een eiken houten vloer in visgraat patroon. Hierdoor komen de ruimtes in de woning prachtig naar elkaar toe, zoals ook is te zien op de afbeeldingen hieronder.

De vloer is op vloerverwarming gelegd en afgewerkt met plantaardige olie. Dit geeft een goede bescherming tegen vuil en vocht. De familie Van der Maesen de Sombreff is er erg blij mee en dan zijn wij dat natuurlijk ook.

Een impressie:

Gratis advies of een offerte ontvangen van deze parketvloer?

Benieuwd hoe deze vloer in uw woonruimte zou staan?  Plan een bezoek aan onze showroom voor gratis en persoonlijk advies.

Familie Bronger uit Rotsterhaule

14 juni 2016

De familie Bronger uit het Friese Rotsterhaule heeft een mooie eiken houten lamel vloer bij ons uitgezocht. De vloer heeft een prachtige, verouderde, grijze look en natuurlijk hebben we de lamel vloer bij de familie in Rotsterhaule geplaatst. En de familieleden genieten ervan: “Wij krijgen zoveel complimenten over de vloer! wij zijn er zo blij mee!!”

Enkele impressies van het resultaat:

Familie Hogeboom uit Assen

09 december 2015

In Assen koos de familie Hogeboom voor een rustige, lichte vloer: “We hebben een houten vloer gekregen op onze hele benedenverdieping. We zijn heel erg tevreden. De jongens hebben erg hard gewerkt en wilden iets moois afleveren. Erg plezierig en met een prachtig resultaat! We genieten er enorm van!”

Familie Ruiter uit Surhuisterveen

24 juni 2015

In Surhuisterveen koos de familie Ruiter voor een vloer in huis en in hun winkel: “De vloer hebben we gekocht bij Maja. Wat ons opviel is de vakkennis en details wat dit bedrijf biedt. Dit gaf als resultaat dat het een fantastische vloer is geworden. Daarbij was de klantvriendelijk zeer goed. In de winkel en ook bij ons thuis. De vloer is gerookt en in de olie gezet. 18 cm breed. Daarnaast hebben ze een traptrede met tapijt belegd wat te zien is op de foto’s. Erg leuk en netjes afgewerkt. Al met al zijn wij dus zeer tevreden.”

Familie Van der Heide uit Groningen

24 juni 2015

Familie Van der Heide (Groningen): “Wij hebben gekozen voor een mooie gerookte houten vloer. Bij Woonboerderij Maja kregen wij een goed advies en daar hadden we dan ook meteen een goed gevoel. Er was ontzettend veel mogelijk. Ook kregen we een leuke actie aangeboden.”

Familie Brouwer uit Wergea

24 juni 2015

Familie Brouwer uit het Friese Wergea is erg te spreken: “Leuk bedrijf. Goede service gekregen. De mannen hebben de vloer er prachtig in gelegd. Wij zijn erg blij dat er een goede slijtlaag op de vloer zit aangezien we ook een hond hebben.”

referentie-familie-Brouwer

Familie De Vries uit Meppel

24 juni 2015

In Meppel koos de familie De Vries naast een vloer, ook voor een tv-meubel bij Maja: “Wij hebben gekozen voor een 26 cm brede vloer. Hij is gerookt, geschraapt en behandeld in de olie. Prachtig geworden! Het TV dressoir hebben we ook door Maja laten maken.”

familie-de-vries

Familie Kramer uit Marum

24 juni 2015

In Marum is familie Kramer erg te spreken over de gekozen vloer: “Wij zijn erg blij met onze nieuwe houten vloer. Hij ligt er prachtig in.”

Eiken houten vloer Marum

Familie Bergsma uit Gorredijk

24 juni 2015

Een prachtige lichte vloer voor familie Bergsma in Gorredijk: “Wat een fantastische vloer. Het past perfect bij ons interieur. Maja heeft alle tijd voor ons genomen om de juiste keuze te maken. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Bedankt!”

familie-bergsma

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte