fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3

Sfeervolle shutters

Sfeervolle houten shutters

Sfeervolle shutters in de slaapkamerHouten shutters zijn raambekleding die je in elke stand kunt zetten. Zo kun je de lichtinval regelen en dus ook de sfeer bepalen in jouw woning.

Shutters is een prachtig alternatief voor gordijnen of luxaflex. Ze vormen een echte blikvanger in jouw woning. Natuurlijk kun je ook gewoon combineren en alleen de serre of badkamer voorzien van sfeervolle shutters. Bekijk de houten shutters van Maja.

Creëer zelf de sfeer en speel met lichtinval

Draai de sfeervolle shutters overdag open en speel met de lichtinval. Of draai ze dicht wanneer je meer privacy wilt. Of laat ze half open waardoor het licht wel mooi in huis valt, maar er geen last van heeft bij bijvoorbeeld het tv-kijken.

Shutters voor elk type raam

Als raambekleding brengen shutters al veel sfeer in de ruimte. Maar ze zijn ook nog eens erg praktisch. Zo kun je bij ons shutters vinden voor elk type raam; ook als deze een ronde vorm heeft.

Naast raamdecoratie werken shutters ook isolerend. Ze houden in de wintermaanden de warmte binnen en houden jouw huis zomers behaaglijk koel, terwijl ze ook nog eens dienen als zonwering.

Shutters zijn bovendien ook heel gemakkelijk schoon te houden.

Combineren met andere raambekleding

Shutters in de woonkamerZoals gezegd: shutters hoeft niet als vervanging voor alle overige raambekleding te dienen. Combineer er dus rustig op los! Bekijk daarvoor ook eens onze:

Proef de sfeer bij Woonboerderij Maja

Meer weten over shutters, de kosten ervan en de mogelijkheden voor jouw woning? Bel of mail ons dan gerust en we komen samen met jou tot een advies.

Natuurlijk kunt je ook zelf de sfeer proeven van onze houten shutters. Kom gezellig langs in onze woonboerderij in Drachten!

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte