0512-519041
Offerte aanvragen

Paasshow bij Maja

Woonboerderij Maja is 2e Paasdag (maandag 22 april) geopend van 11:00 – 17:00 uur.Paasshow bij Maja

Wat doen jullie Paasmaandag? Heerlijk samen vrij…Een goed moment om samen op pad te gaan voor die nieuwe vloer die jullie graag willen, meubelen of misschien juist nieuwe raambekleding.

Ook voor interieuradvies kunt u bij Woonboerderij Maja terecht. Neem alvast foto’s van de betreffende vertrekken en neem de maten op. Deze zijn handig bij het maken van de juiste keuzes.

Maja is gevestigd tussen de weilanden in Drachten. Mogelijk ziet u de lammetjes tijdens het proefzitten op die fantastische (hoek)bank. Of zit u net aan die mooie eiken houten eetkamertafel en ziet u buiten de ooievaars vliegen.

Kortom, laat u Paasmaandag inspireren door de prachtige showvloeren, diversiteit aan raamdecoratie en meubelen bij Woonboerderij Maja in Drachten.

In onze speciale kinderhoek is er er vermaak voor de jeugd. Dit geeft u de gelegenheid om rustig alle mogelijkheden te bekijken tijdens uw bezoek.

Wilt u alvast een afspraak maken voor persoonlijk advies? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u om een geschikte tijd af te stemmen.

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres*

Trends & inspiratie
Eiken visgraatGebrand geloogd wit naturelgeborsteld naturel geoliedgebrand geloogd wit naturelversailles cassettehongaars punt naturel
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
 Bel nu! Offerte