Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Hoe je ontzorgd wordt in het kopen van een nieuwe vloer

Ontzorgd worden bij het kopen van een nieuwe vloer

Ontzorgd bij het kopen van een nieuwe vloer

Bij je zoektocht naar een vloer ben je in de eerste plaats gericht op de soort vloer en de kleuren die passen in jouw interieur. Ga je voor een echte eikenhouten vloer of gaat je voorkeur uit naar laminaat? En wil je een donkere uitvoering die van de ruimte een knus geheel maakt of juist een lichte vloer waarmee de kamer ruimtelijk aanvoelt?

Eenmaal gekozen voor de vloer, dan heb je nog na te denken over het aanleggen van vloerverwarming, het selecteren van een geschikte ondervloer en het vakkundig leggen van de vloer zelf. Dat hoef je gelukkig niet zelf op je te nemen. Met onze service ontzorgen we je volledig. Vanaf de aankoop tot het moment dat de vloer in jouw woning ligt. In deze blog ontdek je hoe die service eruitziet.

Vloer leggen ontzorgt

Advies bij het kiezen van de vloer

Je laat geen moment onbenut om inspiratie te zoeken voor je nieuwe vloer en ziet op het internet allerlei prachtige uitvoeringen voorbijkomen. Speelse visgraat vloeren, Hongaarse punten en tapis vloeren zijn vaste onderdeel van de laatste trends en zijn de basis van menig eigentijdse woningen.

Om je nog beter te helpen in het maken van je keuze, zijn wij er om je vakkundig advies te geven. We kijken samen met je naar de indeling van de woonkamer en de hoeveelheid licht die binnenvalt. Zo kunnen we je adviseren in het kiezen van een vloer die past in de ruimte. En je bent uiteraard meer dan welkom in onze showroom. Hoewel je op je beeldscherm al een goed beeld kan krijgen van de verschillende vloeren, zie je in het echt nog beter hoe de vloeren eruitzien in diverse ruimtes en met veranderend licht.

De aankoop van de vloer

Heb je een vloer uit kunnen kiezen, dan is de volgende stap om je bestelling te plaatsen. Ook in deze fase staan we paraat om je te ondersteunen. Je moet immers aan de hand van de afmetingen bepalen hoeveel vloerdelen je nodig hebt. Wil je daarnaast plinten om de vloer plaatsen? En heb je specifieke oliën nodig om de vloer te onderhouden? Dergelijke vragen komen bovendrijven wanneer je je aankoop wilt doen. Wij helpen dan ook graag om je daarin te ontzorgen en je volledig te informeren in alles wat je moet weten voor de aankoop van je nieuwe vloer.

Wel of geen vloerverwarming?

Vloerverwarming is een opkomend middel om ruimtes efficiënt te verwarmen. Er is steeds meer vraag naar vloerverwarming en we krijgen vaak de vraag of onze houten vloeren daarvoor geschikt zijn. Dat is zeker het geval en een belangrijke reden voor ons om samen te werken met professionele installateurs. Zo kunnen we jou ontzorgen in het zoeken naar een nieuwe vloer én in het aanleggen van vloerverwarming. Wij zorgen voor de communicatie en afhandeling met de installateur, zodat jij niet via verschillende wegen een nieuwe vloer met vloerverwarming in huis hoeft te realiseren.

De vloer leggen

Om je van begin tot eind te helpen met de nieuwe vloer, kan je profiteren van onze legservice. Onze specialisten leveren de vloer bij je thuis af en gaan niet weg voordat het laatste vloerdeel vakkundig in de ruimte ligt. Van de ondervloer tot de plint, ieder onderdeel bij het leggen van de vloer nemen we op ons.

legservice maja vloeren

Volledig ontzorgd door Woonboerderij Maja

We willen je zo volledig mogelijk ontzorgen in het kiezen, kopen en leggen van jouw nieuwe vloer. Daarom kan je rekenen op onze professionele service. Naar wens ontvang je van ons advies over de inrichting, helpen we bij de aankoop en komen we langs om de vloer te leggen. Zo heb jij er geen omkijken naar, maar ervaar je wel het woongenot met een nieuwe vloer als basis van je interieur. Waarin kunnen we jou ontzorgen? Wil je meer weten over onze service en wat we voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Deel onze blog op:

Picture of Mirjam Koenen

Mirjam Koenen

Gerelateerde blogs