Maja’s Window & Styling event

Raambekleding en meer

26 mei 2018 organiseert Maja een Window & Styling event. Deze dag staat in het teken van de nieuwste trends op het gebied van raambekleding, raamdecoratie, interieur styling en meer. Een team specialisten staat de gehele dag voor u klaar om u te voorzien persoonlijk en deskundig advies.

Maja had altijd al een ruim assortiment op het gebied van raambekleding. Dit assortiment is onlangs uitgebreid met een schitterend ingerichte sfeerhoek met nog meer Zonnelux producten. Bijzonder is dat u nu zelf kunt ervaren wat de bedieningsmogelijkheden zijn van de diverse soorten raambekleding.

 

Interieur stylist

Naast de specialisten van Zonnelux is er deze dag ook een interieur stylist aanwezig. Zij adviseert u graag op het gebied van uw (complete) woninginrichting. Bent u aan het nieuwbouwen of juist aan het verbouwen? Onze stylist helpt u graag. Om concreet te werk te gaan is het raadzaam om de maten (plattegrond) mee te nemen.

10% korting

Onder het genot van een hapje en een drankje laten wij u graag kennis maken met de nieuwe collectie en alles op het gebied van raambekleding. En u ontvangt deze dag 10% korting op het gehele assortiment van onze raambekleding!

Heeft u vragen of wilt u alvast een afspraak inplannen? Dat kan eenvoudig via onderstaand contactformulier.

Wees welkom van 9:30 – 18:00, graag tot dan!


Trends & inspiratie
Eiken visgraatGebrand geloogd wit naturelgeborsteld naturel geoliedgebrand geloogd wit naturelversailles cassettehongaars punt naturel
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?