fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Laminaat Leeuwarden

Een vloer is erg sfeerbepalend voor een ruimte. Bij het uitkiezen van uw nieuwe laminaat vloer voor uw woning in Leeuwarden is het dan ook belangrijk dat het een geheel vormt bij uw interieur.

Daarom hebben we in onze woonboerderij ook een ruim aanbod aan verschillende soorten laminaat. Er is dus altijd een vloer die bij uw wensen aansluit. We zijn gevestigd in Drachten, wat maar een half uur rijden is vanaf Leeuwarden.

Het gemak van laminaat bij u in Leeuwarden

De voordelen van het aanschaffen van laminaat vindt u terug in het onderhoud van de vloer. Door de sterke en goede coating heeft u er nauwelijks omkijken naar! Dagelijks vegen/stofzuigen en wekelijks de dweil erover is meer dan voldoende. Een behandeling met olie e.d. is niet nodig.

En laat gerust die zonnestralen binnen, omdat ze het laminaat niet zullen aantasten of verkleuren. Wel is een goede ondervloer uiteraard erg belangrijk voor de levensduur van uw vloer.

Onze merken

Laminaat GroningenSpeciaal voor u hebben wij verschillende soorten laminaat voor uw woning in Leeuwarden. Enkele merken die bij ons verkrijgbaar zijn:

  • Parador
  • Balterio
  • Quickstep
  • Primosol
  • Alloc

Bekijk ons complete assortiment laminaat voor u in Leeuwarden.

Interieur advies nodig?

Of uw extra breed, dik of groot laminaat voor uw woning in Leeuwarden wilt. Wij kunnen het u allemaal leveren. Wanneer u niet precies weet welk soort laminaat in uw woning in Leeuwarden past kunt u kijken bij ons interieur advies. Hier kunnen wij aan de hand van foto’s kijken welk laminaat het mooiste in uw woning in Leeuwarden staat.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte