fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3

Laminaat Leeuwarden

Een vloer is erg sfeerbepalend voor een ruimte. Bij het uitkiezen van jouw nieuwe laminaat vloer voor jouw woning in Leeuwarden is het dan ook belangrijk dat het een geheel vormt bij jouw interieur.

Daarom hebben we in onze woonboerderij ook een ruim aanbod aan verschillende soorten laminaat. Er is dus altijd een vloer die bij jouw wensen aansluit. We zijn gevestigd in Drachten, wat maar een half uur rijden is vanaf Leeuwarden.

Het gemak van laminaat bij u in Leeuwarden

De voordelen van het aanschaffen van laminaat vind je terug in het onderhoud van de vloer. Door de sterke en goede coating heb je er nauwelijks omkijken naar! Dagelijks vegen/stofzuigen en wekelijks de dweil erover is meer dan voldoende. Een behandeling met olie e.d. is niet nodig.

En laat gerust die zonnestralen binnen, omdat ze het laminaat niet zullen aantasten of verkleuren. Wel is een goede ondervloer uiteraard erg belangrijk voor de levensduur van jouw vloer.

Onze merken

Laminaat GroningenSpeciaal voor je hebben wij verschillende soorten laminaat voor jouw woning in Leeuwarden. Enkele merken die bij ons verkrijgbaar zijn:

  • Parador
  • Balterio
  • Quickstep
  • Primosol
  • Alloc

Bekijk ons complete assortiment laminaat voor je in Leeuwarden.

Interieur advies nodig?

Of je extra breed, dik of groot laminaat voor jouw woning in Leeuwarden wilt. Wij kunnen het je allemaal leveren. Wanneer je niet precies weet welk soort laminaat in jouw woning in Leeuwarden past kun je kijken bij ons interieur advies. Hier kunnen wij aan de hand van foto’s kijken welk laminaat het mooiste in jouw woning in Leeuwarden staat.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte