fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Visgraat parketvloer

Visgraat parketvloer

Tip! Maja’s Visgraat parketvloer. De opbouw van Maja’s visgraat parketvloer bestaat uit een berken multiplex onderlaag met daarop een eiken houten toplaag van 4 mm. Deze vloer is uitermate geschikt om gelijmd te worden op vloerverwarming.

Deze vloerdelen worden geplaatst met of zonder band. Een bies wordt niet vaak geplaatst bij de duoplank visgraatvloerdelen. Dit geeft namelijk weer een totaal andere sfeer. Nieuwsgierig wat deze trendy visgraat parketvloer kost? Neem dan contact met ons op. Je kunt ook online een offerte aanvragen.

Persoonlijke offerte

Houten vloeren zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. De kleur en ook de sortering spelen een belangrijke rol in de uitstraling van het hout. Team Maja behandelt de gekozen vloer in de door jou gekozen kleur. Naast de kleuren zijn er ook talloze bewerkingsmogelijkheden. Het kleuren van de vloeren maar ook het bewerken ervan gebeurt in de werkplaats op het terrein bij Woonboerderij Maja. Bezoek onze showroom voor persoonlijk en betrouwbaar advies. Onze Woonboerderij is centraal gelegen en biedt ruime parkeergelegenheid.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al je vragen. Ook nodigen wij je van harte uit in onze showroom.
Betrouwbaar advies
Regionale topkwaliteit
Afspraak in de avond ook mogelijk
Sinds 1994 uw houtenvloerenspecialist
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Houtenvloerenspecialist sinds 1994
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte