fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Visgraat gerookt eiken wit

Visgraat gerookt eiken wit

Gerookte visgraat vloer

Een veel gekozen vloer is toch altijd nog de de gerookte eiken houten visgraat vloer. De afgebeelde visgraat vloer (visgraat gerookt eiken wit) hebben wij in de witte kleurolie gezet.

De opbouw van deze plank bestaat uit een berken multiplex onderlaag met daarop een eiken houten toplaag van 4 mm. Het plaatsen van deze planken kan met of zonder band. Een bies wordt meestal niet geplaatst bij de duoplank visgraat vloerdelen. Zo wordt een totaal andere sfeer gecreëerd.

Vloerverwarming

Deze gerookte eiken visgraatvloer is uitermate geschikt om op vloerverwarming te lijmen. Wil je hier meer over weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

Heb je vragen over deze vloer?

Ben je benieuwd of deze houten vloer geschikt is in jouw woning? Of wil je er zeker van zijn dat deze kleur past? Wij beantwoorden graag al jouw vragen over deze vloer, visgraat gerookt eiken wit, of over de andere vloeren uit ons assortiment. Plan een bezoek aan onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies of vraag hier direct een offerte aan.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al je vragen. Ook nodigen wij je van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Houten vloerenspecialist sinds 1994
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte