fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Eiken visgraat vloer gerookt wit

Eiken visgraat vloer gerookt wit

Hier zie je de wit gerookte visgraat vloer, ook wel whitewash vloer genoemd. Whitewash is een prachtige techniek om de houten vloer een gebleekte uitstraling te geven. Doordat deze visgraat vloer ook is gerookt komt de structuur van het hout extra naar boven.

Visgraat vloer

De visgraat vloer geeft een chique en karakteristieke uitstraling en is weer helemaal terug van weggeweest. De smalle, glanzende vloerdelen zijn ingeruild voor moderne brede planken en kunnen in iedere gewenste kleur worden gezet.

Hongaarse punt

De visgraatplank leveren wij tegenwoordig veel in lamelparket. De plank bestaat dan uit de door jou gekozen houtsoort op een watervaste houten onderlaag. De werking van het hout is hierbij geminimaliseerd. Vandaar ook goed in een patroon te leggen, bijvoorbeeld de Hongaarse punt.

Advies op maat

Je bent bij Maja aan het juiste adres voor jouw houten (visgraat) vloer. Team Maja heeft alles in eigen beheer. Een team van specialisten staat voor je klaar voor een advies op maat, onze jongens kunnen de vloer bij jou leggen.

Wil je de vloer zelf leggen?  Dat kan heel goed. Geeft het gewenste aantal vierkante meters door en wij leveren de vloer conform onze leveringsvoorwaarden bij jou af.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al je vragen. Ook nodigen wij je van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Houten vloerenspecialist sinds 1994
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte