fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Eiken visgraat vloer bruin

Eiken visgraat vloer bruin

Hier zie je een eiken visgraat vloer die in de bruine kleurolie is gezet. Deze uitvoering van de visgraatvloer geeft een zeer natuurlijke uitstraling en past hierdoor in vrijwel ieder interieur. Naast het in de gewenste kleurolie zetten van de vloer kun je ook kiezen voor diverse bewerkingsmethodes. Denk hierbij aan het laten roken van jouw visgraat vloer

Werkplaats

Het bewerken van de houten vloeren gebeurt in onze werkplaats. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat reageren op jouw wensen.

Na het bewerken van de houten vloer wordt deze altijd in een natuurlijke coatinglaag gezet. Deze laag biedt bescherming tegen vuil en vocht. Het vooraf behandelen van de houten vloer heeft als voordeel dat deze na het plaatsen direct begaanbaar is.

Vragen?

Ben je benieuwd welke houten vloer geschikt is in jouw woning? Of wil je er zeker van zijn dat deze kleur past? Plan een bezoek aan onze showroom, wij voorzien je graag van persoonlijk en deskundig advies.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al je vragen. Ook nodigen wij je van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Houten vloerenspecialist sinds 1994
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte