Eiken visgraat vloer gerookt wit

Eiken visgraat vloer gerookt wit

Hier ziet u de wit gerookte visgraat vloer, ook wel whitewash vloer genoemd. Whitewash is een prachtige techniek om de houten vloer een gebleekte uitstraling te geven. Doordat deze visgraat vloer ook is gerookt komt de structuur van het hout extra naar boven.

Visgraat vloer

De visgraat vloer geeft een chique en karakteristieke uitstraling en is weer helemaal terug van weggeweest. De smalle, glanzende vloerdelen zijn ingeruild voor moderne brede planken en kunnen in iedere gewenste kleur worden gezet.

Hongaarse punt

De visgraatplank leveren wij tegenwoordig veel in lamelparket. De plank bestaat dan uit de door u gekozen houtsoort op een watervaste houten onderlaag. De werking van het hout is hierbij geminimaliseerd. Vandaar ook goed in een patroon te leggen, bijvoorbeeld de Hongaarse punt.

Advies op maat

U bent bij Maja aan het juiste adres voor uw houten (visgraat) vloer. Team Maja heeft alles in eigen beheer. Een team van specialisten staat voor u klaar voor een advies op maat, onze jongens kunnen de vloer bij u leggen.

Wilt u de vloer zelf leggen?  Dat kan heel goed. Geeft het gewenste aantal vierkante meters door en wij leveren de vloer conform onze leveringsvoorwaarden bij u af.