fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Eiken visgraat vloer bruin

Eiken visgraat vloer bruin

Hier ziet u een visgraat vloer die in de bruine kleurolie is gezet. Deze uitvoering van de visgraat vloer geeft een zeer natuurlijke uitstraling en past hierdoor veelal in ieder interieur. Naast het in de gewenste kleurolie zetten van de vloer kunt u ook kiezen voor diverse bewerkingsmethodes. Denk hierbij aan het laten roken van uw visgraat vloer

Werkplaats

Het bewerken van de houten vloeren gebeurt in onze werkplaats. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat reageren op uw wensen.

Na het bewerken van de houten vloer wordt deze altijd in een natuurlijke coatinglaag gezet. Deze laag biedt bescherming tegen vuil en vocht. Het vooraf behandelen van de houten vloer heeft als voordeel dat deze na het plaatsen direct begaanbaar is.

Vragen?

Bent u benieuwd welke houten vloer geschikt is in uw woning? Of wilt u er zeker van zijn dat deze kleur past? Plan een bezoek aan onze showroom, wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al uw vragen. Ook nodigen wij u van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond ook mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
Deze vloer in onze showroom bekijken?

Plan een afspraak in en bewonder deze vloer in onze showroom.
Ook in de avond mogelijk! De koffie staat klaar.

Maak een afspraak
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Al 25 jaar uw vloerenspecialist
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in uw complete woninginrichting
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
 Bel nu! Offerte