fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Massief eiken vloer

Massief eiken vloer

De massief houten vloer staat ook wel bekend als  de planken vloer. Deze vloerdelen zijn voorzien van een mes en groef en dilatatievoegen aan de onderzijde van de plank. Een dilatievoeg is een voeg met als functie het uitzetten en krimpen van de vloer, ook wel werking genoemd, op te vangen.

Brede massief eiken planken

Deze massieve planken zijn 21 mm dik. De breedte varieert van 12 tot 22 cm breed. Bredere massieve delen raden wij niet aan omdat de kans dan erg groot is dat de vloer veel gaat werken. Hoe breder een plank, hoe meer werking. Wij leggen de massief eiken vloer altijd zwevend. Ruimte wordt overgelaten aan de muurzijden zodat het hout de kans krijgt om te werken. Kurk houdt het hout zoveel mogelijk op zijn plaats.

Massief eiken vloer en vloerverwarming

Massieve vloerdelen kunnen niet op vloerverwarming geplaatst worden. Voor massieve vloerdelen geldt dat je goed moet bedenken welke houtsoorttype je kiest. Elke houtsoort heeft zijn eigen eigenschappen. De ene vloer werkt meer als de andere vloer.

Bewerken van de vloer

Massieve vloerdelen zijn net als lamel vloeren geschikt voor vele bewerkingen. Je kunt de vloerdelen verouderen, roken etc. Alle bewerkingen en kleuren zijn mogelijk! Plan een bezoek aan onze showroom en laat je voorzien van persoonlijk en deskundig advies op het gebied van houten vloeren.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al je vragen. Ook nodigen wij je van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Houtenvloerenspecialist sinds 1994
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte