fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Geschraapt eiken grijs

Geschraapt eiken grijs

Geschraapte houtenvloer

De eiken houten lamelvloer die u hier ziet heeft geen v-groef maar is wel geschraapt. Het schrapen van een vloer houdt in dat de zijkanten van de vloerdelen worden geschraapt, dus verouderd. Een lust voor het oog en tevens een zeer praktische vloer omdat je er (bijna) niks op ziet liggen. De open noesten structuur geeft de vloer nog een stoer karakter mee.

Gewenste kleur, eigen werkplaats

De bewerkingen van Maja´s houten vloeren worden gedaan in de werkplaats, zo ook het in de gewenste kleur zetten. De afgebeelde vloer is in de grijze kleurolie gezet, een zeer geliefde kleur. Vooral in combinatie met de diverse bewerkingen is dit een gewilde vloer. Nadat de vloer in de gewenste kleur is gezet wordt er een coatinglaag overheen. Deze coatinglaag beschermt uw vloer tegen vocht en vuil waardoor wij een garantie af kunnen geven van maar liefst 10 jaar.

Professioneel advies

Door de decennia ervaring voorziet team Maja u van zeer professioneel advies. Plan een bezoek aan onze showroom voor persoonlijk en deskundigheid advies op het gebied van (houten) vloeren.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al uw vragen. Ook nodigen wij u van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Al 25 jaar uw houtenvloerenspecialist
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in uw complete woninginrichting
Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?
 Bel nu! Offerte