fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Geschraapte vloeren

Geschraapte vloeren
€ 63,- p/m²

Geschraapte eiken houten vloer

Deze bewerking houdt in dat de zijkanten van de planken worden verouderd. Het geeft wederom een doorleefde uitstraling aan de vloer. Een compleet andere uitstraling dan de traditionele v-groef. Vloerdelen kunnen geleverd worden met een vellingkant en zonder vellingkant. Dit is de v-groef tussen de planken. In beide gevallen kunt u de vloer laten schrapen.

Uw gewenste houten vloer

De vloer is afgewerkt met gewenste (kleur) olie. Uw gekozen vloer wordt altijd afgewerkt met een natuurlijke coatinglaag die uw vloer beschermt tegen vuil en vocht. Hierdoor ogen de planken prachtig en zijn prettig in het dagelijks onderhoud.

Vragen?

Plan gerust een bezoek aan onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Team Maja voorziet u graag van het juiste advies op het gebied van houten vloeren. Komt u niet uit de buurt? Bel of mail dan gerust.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al uw vragen. Ook nodigen wij u van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op

Zelf leggen van een houten vloer

Deze eiken houten vloer is zeer geschikt om zelf te leggen. Geef het juiste aantal vierkante meters door, de gewenste kleurolie en team Maja doet de rest. Wij bewerken uw vloer, verzorgen de coatinglaag en laten de vloer keurig bij u afleveren. Op een pallet, conform onze leveringsvoorwaarden.

Lees meer
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Al 25 jaar uw houtenvloerenspecialist
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in uw complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte