fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Geschraapte eiken houten vloer

Geschraapte eiken houten vloer

Geschraapte v-groef

Wilt u een stoer uiterlijk aan uw vloer? Kies voor de geschraapte v-groef.

Deze bewerkingsmethode houdt in dat de zijkanten van de planken worden verouderd. Het geeft wederom een doorleefde uitstraling aan de vloer. Een compleet andere uitstraling dan de traditionele v-groef. Vloerdelen kunnen geleverd worden met vellingkant en zonder vellingkant. In beide gevallen kunt u de vloer laten schrapen.

Werkplaats

Na het schrapen van de houten vloer zet team Maja de vloer in de gewenste kleur olie. Deze bewerkingen gebeuren in onze werkplaats. Op deze manier heeft Maja het gehele proces in eigen beheer wat ons uiterst flexibel maakt. Na het plaatsen van de door u gekozen kleur olie komt er nog een natuurlijke coatinglaag op uw houten vloer. Deze natuurlijke coatinglaag beschermt uw vloer tegen vocht en vuil waardoor uw vloer jaren meegaat.

Persoonlijk en deskundig advies

Kom gerust langs in onze showroom om de diversiteit aan houten vloeren en bewerkingsmethodes te beleven. Team Maja staat voor u klaar om u van persoonlijk en deskundig advies te voorzien. Het is ook mogelijk om hier online een offerte op te vragen.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al uw vragen. Ook nodigen wij u van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Al 25 jaar uw houtenvloerenspecialist
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in uw complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte