fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Geborstelde eiken vloer

Geborstelde eiken vloer

Geborstelde vloer

Bij het borstelen van houten vloeren worden de nerven beter zichtbaar. Je kunt kiezen tussen licht borstelen en zwaar borstelen. Jij vraagt, wij borstelen. Dit doen wij met een speciale machine in onze werkplaats. Hoe zwaarder we borstelen, hoe meer reliëf er in de plank komt.

Na het borstelen wordt de houten vloerdeel veelal behandeld met een (kleur)olie. De kleur van de olie blijft achter in de nerven van de plank. Hierdoor komen dus de nerven prachtig naar voren. Na het aanbrengen van de kleurolie wordt er een natuurlijke coatinglaag aangebracht en is de vloer klaar om bij jou gelegd te worden.

Jouw vloerenspecialist

Team Maja heeft het gehele proces in eigen beheer. Van verkoop tot en met het leggen (of afleveren) van jouw houten vloer. Breng een bezoek aan onze showroom voor de talloze mogelijkheden of maak een afspraak. Team Maja staat voorziet je van persoonlijk en deskundig advies.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al je vragen. Ook nodigen wij je van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Houten vloerenspecialist sinds 1994
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte