fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Eikenhouten vloer natuur tinten

Eikenhouten vloer natuur tinten

Eiken houten vloer in natuur tint

Een eiken houten vloer is in allerlei kleuren en maten verkrijgbaar. Afgebeeld zie je een mooie rustige eiken houten vloer in de transparante naturel look. Door de rustige uitstraling is dit een geliefde vloer die past in ieder interieur.

1-bis sortering

1-bis sortering houdt in dat er vrijwel geen (gevulde) noesten aanwezig zijn op de vloerdelen. Dit zorgt voor een rustige maar ook strakke uitstraling van de houten vloer.

Deze eiken houten vloer is in diverse sorteringen verkrijgbaar. Door te kiezen voor de 1-bis sortering kies je voor een rustige en strakke uitstraling. De afgebeelde vloer is in de transparante kleurolie gezet waardoor de kwaliteit van het hout echt naar voren komt.

Bewerking houten vloer

Maja bewerkt de vloeren in de eigen werkplaats. Hierdoor zijn wij flexibel en is geen vraag te gek. Voor vragen en  deskundig advies over houten vloeren ben je bij ons op het juiste adres. Bezoek onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al je vragen. Ook nodigen wij je van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Houtenvloerenspecialist sinds 1994
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte