fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Eikenhouten lamelvloer

Eikenhouten lamelvloer
v.a. € 69,- p/m²

Het praktische van lamelvloeren

Lamelvloeren zijn gemakkelijk en snel zelf te plaatsen en hebben minder werking dan houten massieve planken. Eiken lamelvloeren zijn opgebouwd op Pantoffels kun je in de hoek zetten, want een deze houten vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Lamelhouten vloerdelen zijn opgebouwd op de volgende manier

Een toplaag van massief hout die varieert van 3 tot 6 mm dikte. Deze toplaag is gelijmd op een berkenhouten watervaste multiplexlaag variërend van 9 tot 15 mm dikte. Dit bij elkaar vormt een stabiel product, waarbij werking van het hout nagenoeg is uitgesloten. Wij werken altijd met een Nederlands fabrikaat, met een kwalitatief hoog niveau.

Onze lamel vloerdelen kun je verkrijgen in verschillende breedtes. In tegenstelling tot massief hout leggen wij lamel vloerdelen wel in breedtes boven de 22 cm. Dit vanwege de opbouw. We hebben breedtes tot 30 cm breed. De 18, 22 cm en 26 cm plank zijn de meest gekozen breedtes.

Lamel op vloerverwarming

De lamelvloer met de juiste onderlaag is zeer geschikt om te leggen op vloerverwarming. Het rendement van jouw vloerverwarming gaat hierbij niet verloren. Hieronder de voordelen van lamelparket op een rijtje:

  • krimpen en uitzetten is nagenoeg uitgesloten door de opbouw van meerder lagen hout
  • geschikt voor vloerverwarming
  • eenvoudig zelf te monteren door een perfecte passing
  • verantwoord houtgebruik omdat er een hoger rendement uit een boom wordt gehaald
  • uitstraling van een planken vloer

Uiteraard is er heel veel mogelijk qua kleur en bewerking. Wij kunnen alles voor jou maken. Plan gerust een bezoek aan onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies of vraag direct een offerte aan.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al je vragen. Ook nodigen wij je van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Dé vloeren specialist
  • Eigen vakmannen
  • Duurzame houten vloeren
  • Sinds 1994

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte