fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Eiken houten vloer grijs

Eiken houten vloer grijs

Grijze eiken houten vloer

Deze eiken houten vloer is een bijzondere en trendy keuze. Door de vele kleurnuances past de vloer in verschillende interieurs. Op deze afbeelding is de vloer geschaafd en fijnbezaagd. Na deze bewerkingen zijn de vloerdelen in de grijze kleur olie gezet en natuurlijk afgewerkt met de coatinglaag. Deze laag beschermt uw vloer tegen vocht en vuil waardoor de vloer gegarandeerd jaren mee gaat. Naast het gebruikelijke onderhoud heeft u er geen omkijken naar.

Vloerverwarming

Heeft uw woning vloerverwarming of wordt er vloerverwarming aangelegd? Dat is geen probleem voor deze eiken houten vloer. Door de opbouw van de vloerdelen, de dikte en de legmethode is deze vloer zeer geschikt op vloerverwarming.

Legservice houten vloer

Na de keuze van de houten vloer en de bewerkingen moet de vloer nog worden gelegd. Dit kunnen wij voor u verzorgen, Maja werkt met eigen parketteurs. Zelf leggen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Vragen?

Voor vragen of deskundig advies over houten vloeren bent u bij ons op het juiste adres. Plan een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al uw vragen. Ook nodigen wij u van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Al 26 jaar uw houtenvloerenspecialist
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in uw complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte