fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Eiken houten vloer getrommeld

Eiken houten vloer getrommeld

Getrommelde houten vloer

Een eiken houten vloer die getrommeld is heeft een doorleefde look. De planken worden door een trommelmachine gehaald waardoor de de planken verouderd worden. Door deze bewerkingsmethode ontstaan er deuken/deukjes in de planken. De vloer krijgt een stoere en doorleefde uitstraling.

Bewerkingsmethodes houten vloer

Jouw houten vloer laten trommelen is één van de vele bewerkingsmethodes. Zo kun je de vloer ook laten roken, branden etc. Na het bewerken van de vloer wordt jouw houten vloer altijd in de gewenste kleurolie gezet. Na het plaatsen van de natuurlijke coatinglaag is de vloer klaar om gelegd te worden. De coatinglaag biedt bescherming tegen vocht en vuil. Op deze manier gaat jouw houten vloer gegarandeerd jaren lang mee.

Persoonlijk en deskundig advies

Plan gerust een bezoek aan onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies op het gebied van houten vloeren. Welke vloer geschikt is voor vloerverwarming en welke juist niet. Graag tot ziens bij Woon-boerderij Maja.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al je vragen. Ook nodigen wij je van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Houtenvloerenspecialist sinds 1994
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte