fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Eiken houten vloer gebrand naturel

Eiken houten vloer gebrand naturel

Hier ziet u een donkere eiken houten vloer. Deze afgebeelde vloer is gebrand, geborsteld en vervolgens in de natuurlijke kleurolie gezet. Een prachtig voorbeeld van wat diverse bewerkingsmethodes met de houten vloer doen.

Werkplaats

Middels de oliestraat in onze werkplaats zijn wij in staat de door u gekozen kleurolie aan te brengen. Doordat wij de diverse processen in eigen beheer hebben zijn wij flexibel om de vloer conform uw wens te leveren.

Natuurlijke coatinglaag

Na het aanbrengen van deze kleurolie wordt de houten vloer voorzien van een natuurlijke coatinglaag. Deze coatinglaag biedt bescherming tegen vuil en vocht en zorgt voor jarenlang plezier van uw vloer. Bijkomend voordeel van het vooraf aanbrengen van de coatinglaag is dat u de vloer direct na plaatsen kunt betreden.

Vragen?

Bent u benieuwd welke houten vloer geschikt is in uw woning? Of wilt u er zeker van zijn dat deze kleur past? Plan een bezoek aan onze showroom, wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al uw vragen. Ook nodigen wij u van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Al 25 jaar uw houtenvloerenspecialist
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in uw complete woninginrichting
Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?
 Bel nu! Offerte