fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Eikenhouten vloer geloogd en geschraapt

Eikenhouten vloer geloogd en geschraapt

Stoere eiken houten vloer

Je ziet hier een stoere houten vloer die zicht kenmerkt door de open scheuren en open noesten, kortom een echte houten vloer. Deze afgebeelde vloer is zowel geloogd als geschraapt. Deze bewerkingen geven de vloer een eigenzinnige en stoere uitstraling. Wil je een iets mindere robuuste vloer dan kun je er voor kiezen om de noesten te laten stoppen.

Bewerking en afwerking houten vloer

De bewerkingen vinden plaats in onze werkplaats. Na de bewerkingen worden de vloerdelen in de door jou gekozen kleurolie gezet, in dit geval de invisible oil. Het olieproces gebeurt in onze werkplaats. Doordat de vloer al in de olie is gezet, is de vloer na het leggen direct te betreden.

Vloerverwarming

De eiken lamelvloer is geschikt voor vloerverwarming. De massieve uitvoering helaas niet. Bezoek onze webpagina voor advies of kom langs in onze showroom in Drachten.

Vragen?

Nieuwsgierig of deze eiken houten vloer geloogd en geschraapt past bij jouw interieur? Plan een bezoek aan onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Wij voorzien je van deskundig en inspirerend advies. Een afspraak op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al je vragen. Ook nodigen wij je van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Houtenvloerenspecialist sinds 1994
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte