Eiken houten kasteelvloer

Eiken houten kasteelvloer

Deze eiken houten kasteelvloer kenmerkt zich door de open noesten structuur.  U kiest voor een een kasteelvloer als u op zoek bent naar een prachtige stoere, robuuste vloer. Nieuwsgierig naar wat een kasteelvloer u kost? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Bewerkingen rustieke kasteelvloer

Afgebeeld ziet u de eiken houten kasteelvloer diepgerookt en in een bruine olie gezet. Iedere houten vloer is uniek. Dit komt door de talloze bewerkingsmogelijkheden en de grote diversiteit aan kleuren. Alle bewerkingen van de vloeren vinden plaats in onze werkplaats. In de werkplaats wordt ook de natuurlijke coatinglaag aangebracht. Deze coatinglaag zorgt er voor dat uw vloer beschermd is tegen vuil en vocht. Het grote voordeel van het vooraf aanbrengen van de coatinglaag is het vertrek direct leefbaar is. De meubels kunnen weer op hun plaats, het genieten kan beginnen!

Deze eiken kasteelvloer is verkrijgbaar in:

  • verschillende breedtes
  • 15 of 16 mm dikte

Vloerverwarming

Door de opbouw van Maja´s eiken houten kasteelvloer is deze zeer geschikt voor vloerverwarming.  Niet alle kasteelvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Kom langs in onze showroom en laat u vakkundig adviseren door onze specialisten.