fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Eiken houten kasteelvloer

Eiken houten kasteelvloer

Deze eiken houten kasteelvloer kenmerkt zich door de open noesten structuur.  Je kiest voor een een kasteelvloer als je op zoek bent naar een prachtige stoere, robuuste vloer. Nieuwsgierig naar wat een kasteelvloer jou kost?
Vrijblijvende offerte

Bewerkingen rustieke kasteelvloer

Afgebeeld zie je de kasteelvloer van diepgerookt eikenhout en in een bruine olie gezet. Iedere houten vloer is uniek. Dit komt door de talloze bewerkingsmogelijkheden en de grote diversiteit aan kleuren. Alle bewerkingen van de vloeren vinden plaats in onze werkplaats. In de werkplaats wordt ook de natuurlijke coatinglaag aangebracht. Deze coatinglaag zorgt er voor dat jouw vloer beschermd is tegen vuil en vocht. Het grote voordeel van het vooraf aanbrengen van de coatinglaag is het vertrek direct na het leggen  van de vloer te betreden is. De meubels kunnen weer op hun plaats, het genieten kan beginnen!

Deze eiken kasteelvloer is verkrijgbaar in:

  • verschillende breedtes
  • 15 of 16 mm dikte

Eiken houten kasteelvloer & vloerverwarming

Door de opbouw van Maja’s eiken houten kasteelvloer is deze zeer geschikt voor vloerverwarming.  Niet alle kasteelvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Kom langs in onze showroom en laat je vakkundig adviseren door onze specialisten. Wij vertellen je graag meer over de verschillende vloeren en de mogelijkheden omtrent vloerverwarming.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al je vragen. Ook nodigen wij je van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Houten vloerenspecialist sinds 1994
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte