fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Eiken houten kasteelvloer zwaar geborsteld

Eiken houten kasteelvloer zwaar geborsteld

Zwaar geborstelde kasteelvloer

Een zeer robuuste en uiterst stoere eiken houten kasteelvloer. Deze vloer is zwaar geborsteld. Met deze bewerking wordt het reliëf in de planken goed zichtbaar waardoor deze vloer een zeer bijzondere uitstraling heeft.

Houten vloer borstelen

Maja bewerkt de eiken houten vloeren zelf in in de werkplaats. Zo ook het borstelen van de vloeren. Maja beschikt over een eigen borstelmachine.

Naast het borstelen is deze vloer in iedere gewenste kleur verkrijgbaar. Hier afgebeeld is de vloer in de bruine en transparante kleur olie gezet. Na het kleuren wordt de vloer afgewerkt met de coatinglaag die de vloer beschermt tegen vocht en vuil.

Vloerverwarming en hout

De afgebeelde eiken lamelvloer is geschikt voor vloerverwarming. De vloer wordt dan verlijmd gelegd door onze vakmensen. De houten vloer zelf leggen? Dat is zeker mogelijk.  Breng gerust een bezoek aan onze showroom voor vakkundig advies op het gebied van houten vloeren en de mogelijkheden.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al je vragen. Ook nodigen wij je van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Houtenvloerenspecialist sinds 1994
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte