fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3
Bespaar tot 20% op jouw nieuwe eikenhouten vloer

Kasteelvloeren

Houd je van natuurlijke materialen waaraan je kunt zien dat er in huis wordt geleefd? Accessoires en houten meubilair die een verhaal vertellen door de butsen en krassen die in de loop van de jaren zijn ontstaan. Als je houdt van een sfeervolle inrichting met unieke elementen, dan past de kasteelvloer perfect in jouw woning.

Deze houten vloer met originele bewerkingen heeft een rustieke uitstraling die warmte en diepte in je woonkamer creëert. De kasteelvloeren van Woonboerderij Maja zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Dat betekent dat je een keuze kunt maken uit een stoere, donkere houten vloer of juist een lichte en frisse variant. Bekijk ons aanbod met prachtige exemplaren en bepaal hoe jij de warmte in huis haalt met onze kasteelvloeren. Of ga voor een unieke visgraatvloer voor een speels effect in de woonkamer.
ACTIE: Horeca vloeren van €74 pm² voor €59 pm² Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Hieronder een greep uit onze online collectie kasteelvloeren

Filter Kasteelvloeren
Kleur
Geen voorkeur
Bruin
Wit
Transparant
Grijs
Zwart
Naturel
Opslaan
Bewerking
Geen voorkeur
Gerookt
Geborsteld
Gebrand
Geloogd
Geschaafd
Geschraapt
Verouderd
Fijnbezaagd
Rustiek
Getrommeld
Enkel gerookt
Opslaan
Sortering
Geen voorkeur
AB Rustiek
C Rustiek
A Sortering
1-bis Sortering
Premier
Opslaan
Plankbreedte
Geen voorkeur
16
18
20
22
24
26
Opslaan
Geschikt voor vloerverwarming
 • Houten kasteelvloer transparant

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten vloer gerookt natuur

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten vloer geschaafd zwart

  v.a. € 89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten vloer verouderd grijs

  v.a. € 89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kasteelvloer grijs

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kasteelvloer bruin

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten geloogde vloer zwart

  v.a. € 89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten verouderde vloer zwart

  v.a. € 89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten rustiek

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • kasteelvloer kopen

  Onze kasteelvloeren, ook prachtig in een moderne woning

  Hoe gaaf is het om die authentieke kenmerken van een donkere kasteelvloer in je eigen huis terug te laten komen. Helemaal in een ouder en karakteristiek huis komt zo’n vloer met noesten en nerven goed tot zijn recht. Maar ook een nieuwbouwwoning krijgt een verrassend effect als je kiest voor een kasteelvloer in een strakke keuken met moderne elementen.

  Onze kasteelvloeren worden gekenmerkt door de onvervalste eigenschappen die in het hout verwerkt zijn. We zorgen voor een zo minimaal mogelijke bewerking van de vloeren, om het hout in de oorspronkelijke staat te laten. Juist die kenmerken karakteriseren de prachtige kasteelvloeren in het assortiment van Woonboerderij Maja.

  houten kasteelvloeren

  Een helder overzicht van ons aanbod

  Daar waar we onze kasteelvloeren bewerken, benadrukken we de kenmerken van het hout. Door gespecialiseerde technieken zorgen we voor een origineel en rustiek resultaat dat bij jou in de woonkamer kan liggen. Bekijk ons aanbod waarin je de kasteelvloeren kunt selecteren op kleur, bewerking en sortering, zodat je gericht een keuze kunt maken. Zit jouw keuze hier niet tussen en wil je een vloer die minder bewerkelijk is, bekijk dan onze prachtige pvc vloeren die je eenvoudig onderhoudt.

  legservice maja vloeren

  Legservice van Maja

  Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

  Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

  Een rustieke kasteelvloer kopen bij Woonboerderij Maja

  Heb jij de unieke kasteelvloer gevonden die je zo snel mogelijk in jouw huis wilt hebben? We heten je graag welkom in onze showroom waar je de houten vloeren in het echt ziet en voelt. Dit geeft je een compleet idee van de warmte die je met jouw vloer naar keuze toevoegt in huis. Wil je meer weten over de kosten en het onderhoud, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag, zodat jij straks in je woonkamer over een originele en prachtige kasteelvloer loopt. Vind je het lastig om de juiste kasteelvloer uit te zoeken? Onze specialisten helpen je graag!
  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

  0512-519041  Bel nu! Offerte