fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Hongaarse punt

Hongaarse punt

De Hongaarse punt

Als u op zoek bent naar een unieke eiken houten vloer dan is de Hongaarse punt misschien iets wat aansluit bij uw wensen. Deze uiterst chique vloer kan worden geleverd in Tapis vloerdelen als in duoplanken met een toplaag hout verlijmd op een multiplex drager. De unieke uitstraling komt doordat de Hongaarse punt wordt gelegd in een hoek van 45 of 60 graden.

Kiest u voor de Tapis vloerdelen, dan kiest u voor de traditionele manier. Bij een Tapis vloer is de plank doormidden gezaagd.  Een andere soort is de Hongaarse punt gelegd met duoplanken. Beide soorten worden verlijmd gelegd, alleen de Tapis vloer wordt ook nog genageld.

Gewenste kleur

Deze vloersoort is natuurlijk verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. De bewerkingen van de houten vloeren worden verricht in onze werkplaats. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en kunnen wij tijdens uw bezoek aan onze showroom de gewenste kleur presenteren. Na het aanbrengen van de gewenste kleurolie wordt de vloer afgewerkt met een coatinglaag. Deze laag beschermd de vloer vocht en vuil.

Hongaarse punt en vloerverwarming

De Hongaarse punt wordt verlijmd gelegd en is uiterst geschikt voor vloerverwarming. Nieuwsgierig hoe deze unieke vloer er in het echt uit ziet? Bezoek onze showroom en laat u verrassen!

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al uw vragen. Ook nodigen wij u van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Al 25 jaar uw vloerenspecialist
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in uw complete woninginrichting
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
 Bel nu! Offerte