fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Geschaafde eiken houten vloer

Geschaafde eiken houten vloer

Eiken houten vloer met karakter

Afgebeeld ziet u de 22cm brede geschaafde eiken houten vloer in een bruine kleurolie. Het schaven van een houten vloer geeft de vloer een prachtig doorleefd karakter. De vloer is in diverse formaten verkrijgbaar. Bezoek onze showroom en laat u inspireren door de talloze mogelijkheden.

Bewerkingen eiken houten vloer

Iedere houten vloer is maatwerk. Het team van Woonboerderij Maja heeft het gehele proces van uw eiken houten vloer in beheer. De bewerkingen bijvoorbeeld, gebeuren in onze eigen werkplaats. Dit maakt uw houten vloer uniek.

Vloerverwarming

De eiken lamelvloer en de kasteelvloer zijn beide geschikt voor vloerverwarming. De massieve uitvoering van deze houten vloer is niet geschikt voor vloerverwarming. Laat u daarom goed informeren door team Maja.

Vragen over de geschaafde eiken houten vloer?

Bent u benieuwd welke houten vloer geschikt is in uw woning? Of wilt u er zeker van zijn dat deze kleur past? Wij beantwoorden graag al uw vragen over de vloeren uit ons assortiment. Neem online contact met ons op, of plan een bezoek aan onze showroom. Wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al uw vragen. Ook nodigen wij u van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Al 25 jaar uw houtenvloerenspecialist
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in uw complete woninginrichting
Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?
 Bel nu! Offerte