fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Geschaafde eiken houten vloer

Geschaafde eiken houten vloer

Eiken houten vloer met karakter

Afgebeeld ziet u de 22cm brede eiken houten vloer in de bruine kleurolie. Daarnaast is deze vloer geschaafd. Het schaven van een houten vloer geeft de vloer een prachtig doorleefd karakter. De vloer is in diverse formaten verkrijgbaar. Bezoek onze showroom en laat u inspireren door de talloze mogelijkheden.

Bewerkingen eiken houten vloer

Iedere houten vloer is maatwerk. Team Maja heeft het gehele proces van uw eikenhouten vloer in beheer. De bewerkingen bijvoorbeeld, gebeuren in onze eigen werkplaats. Dit maakt uw houten vloer uniek.

Vloerverwarming

De eiken lamelvloer en de kasteelvloer zijn beide geschikt voor vloerverwarming. De massieve uitvoering van deze houten vloer is niet geschikt voor vloerverwarming. Laat u uitgebreid informeren door team Maja.

Vragen?

Bent u benieuwd welke houten vloer geschikt is in uw woning? Of wilt u er zeker van zijn dat deze kleur past? Plan een bezoek aan onze showroom, wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al uw vragen. Ook nodigen wij u van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Al 25 jaar uw vloerenspecialist
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in uw complete woninginrichting
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
 Bel nu! Offerte